FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

VIDEO Dublă spectaculoasă » Cernat nu mai marcase în Liga 1 de cînd adversarul Ianis Hagi avea un an!

Florin Cernat, Gabi Tamaş
Florin Cernat, Gabi Tamaş

Articol de - Publicat duminica, 26 aprilie 2015 19:54

Florin Cernat şi-a manifestat dorinţa de a juca la Steaua, iar astăzi a plusat şi pe teren cu o evoluţie încîntătoare împotriva Viitorului, 3-0.

Acesta a marcat primele sale două goluri în Liga 1 după 15 ani! (VIDEO) Ultima dată se întîmplase în septembrie 2000, pe cînd îmbrăca tricoul lui Dinamo, într-un meci cu FCM Bacău, 1-1.

Mijlocaşul de 34 de ani spusese înainte de startul acestei etape că "eu sînt cel care ar trebui să joace în centru la Steaua, dar pînă acolo mai e cale lungă. Aș vrea să joc în Champions League". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  27 Aprilie 2015, 08:53

Pe tema... ”Nea hagi, vreau sa ajung la fcsb, ma lasati sa va dau niste goluri ? Binenteles, fara probleme, apoi gsp te va ridica in slavi conform acordului incheiat”

fcotelulgalati
fcotelulgalati  •  27 Aprilie 2015, 06:48

Cernat a spus clar la finalul meciului ca NU vrea la Steaua. De ce oare minte presa?

randoom_._
randoom_._  •  26 Aprilie 2015, 22:59
Postat de tiberiu33 pe 26 Aprilie 2015, 21:41

Armata a scos *** la licitatie ...oricine din liga 1 poate cumpara palmaresul si marca ...in CE HAL A AJUNS *** TARII =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) *** ..si pe voi va intereseaza de galati :)))))

pai in afara de Steaua cine ar putea cumpara sigla? exista un caiet de sarcini. echipele din liga 1 si a 2-a au alte probleme,nu sa liciteze pentru o sigla,daca asta insinuezi. crezi ca se duce *** sa cumpere sigla? sau massone? wtf.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează