FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - FC BRAŞOV 2-2

VIDEO După ani şi ani! » Marcator surpriză în meciul Ceahlăul - FC Braşov 2-2: nu a mai înscris de 1.127 de zile!

Articol de - Publicat luni, 22 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 00:25

Braşovul a scos un egal ieri, după ce moldovenii au dominat tot meciul. Golul egalizator a fost marcat de Liviu Ganea. Atacantul nu mai marcase de 1.127 de zile!

Braşovenii au intrat pe teren cu un moral bun după umilinţa aplicată Concordiei, scor 4-1. Nemţenii, cu banderole albe legate de braţe pentru a protesta din cauza restanţelor salariale neplătite.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Totuşi, istoria meciurilor directe dintre cele două cluburi indica drept favorită echipa moldavă. Dintr-un total de 13 meciuri, cu Ceahlăul gazdă, braşovenii reuşiseră să cîştige o singură dată, în 2004!

La doar 8 minute după startul meciului, Braşovul a deschis scorul prin Serginho. Faza golului a fost prima şi unica ocazie a acestora din prima repriză! Ceahlăul a jucat agresiv, reuşind egalarea şi apoi desprinderea, prin Cîrjan (41), respectiv Ştefănescu (54).

Jocul steril l-a obligat pe Szabo să îl schimbe pe Barna cu Liviu Ganea. Schimbarea s-a dovedit decisivă! Ganea a reuşit un voleu de efect, din interiorul careului, balonul a lovit bara şi apoi a ricoşat în plasă. Atacantul a marcat primul său gol după 3 ani de secetă şi a adus un punct, cam nemeritat, echipei sale.

"Pentru a obţine 3 puncte, pe viitor, trebuie să muncim mult mai mult decît în acest meci" ( Adrian Szabo, antrenor FC Braşov)

"Meritam mai mult după desfăşurarea jocului. Am controlat partida de la un cap la celălalt. Sînt două puncte mari pierdute acasă şi acest lucru mă deranjează" (Florin Marin, antrenor Ceahlăul)

634754-ceahlaul-brasov-2-2.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Septembrie 2014, 21:28
Postat de ataraxia pe 22 Septembrie 2014, 09:29

gata si cu ganea. ne auzim din nou peste 2 ani. atacantu lu peste prajit...

..)) corect.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Septembrie 2014, 21:28
Postat de unico_biancorossi pe 22 Septembrie 2014, 21:28

mare atacant si ganea ala.. petarda petardelor.

si cand le spuneam unora pe aici, ca acest ganea e petarda, ce galagie mai faceau...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Septembrie 2014, 21:28

mare atacant si ganea ala.. petarda petardelor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează