FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - FC VOLUNTARI 0-2

VIDEO După chipul şi asemănarea tatălui » Voluntariul s-a îndepărtat de zona periculoasă după 2-0 cu Chiajna

Adrian Bălan a ajuns la cota 9 în clasamentul golgeterilor
Adrian Bălan a ajuns la cota 9 în clasamentul golgeterilor

Articol de - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 00:00

Voluntariul s-a îndepărtat de zona încinsă a retrogradării după ce a învins Chiajna, ajutată de o evoluţie foarte bună a lui Adrian Bălan, care a amintit de cele ale lui Claudiu Niculescu.

Claudiu Niculescu a reuşit, până la urmă, să redreseze corabia. După un prim meci ca antrenor al celor de la FC Voluntari pierdut la scor, 3-0 cu Botoşani, ilfovenii au arătat din ce în ce mai bine.

Victorie cu ASA, egal cu Iaşi şi, ieri, din nou victorie, fără drept de apel, cu Concordia Chiajna. Vişiniii chiar au împrumutat ceva din stilul jucătorului Niculescu, care le este acum antrenor.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Adrian Bălan a izbutit o "dublă", al doilea gol fiind marcat exemplar dintr-o lovitură liberă, executată impecabil de la aproximativ 20 de metri, stânga.

Exact în stilul în care Clau-gol ridica în picioare tot stadionul din Ştefan cel Mare în perioada în care era vedeta lui Dinamo. Deşi Voluntari a dominat total jocul, şi Chiajna lui Alexa merita un penalty, dar "centralul" Rădulescu i-a refuzat această şansă de a reveni în joc.

În repriza a doua, Pena a avut o incursiune în careu, stoperul Spahija l-a strangulat, însă arbitrul, aflat aproape de fază, nu a acordat nimic.

"Niculescu ne-a redat bucuria de a juca fotbal. Încă nu şi-a pus sută la sută amprenta pe jocul nostru pentru că nu a venit de mult timp, dar important e că ne-a redat încrederea"
Vasile Maftei, fundaş FC Voluntari

"L-am întrebat pe Claudiu Niculescu câte goluri are din lovitură liberă şi mi-a zis că 41, deci mai am foarte mult de muncă până să-l ajung. Îmi place foarte mult să exersez loviturile libere"
Adrian Bălan, atacant FC Voluntari

7din cele 20 de goluri marcate de Bălan în Liga 1 au fost reuşite din afara careului, 6 dintre ele direct din lovitură liberă

chiajna voluntari 0 2

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează