FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GLORIA BISTRIŢA

VIDEO Erori grave de arbitraj la Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 29 septembrie 2012 21:05

"Centralul" gălăţean Adrian Cojocaru a scăpat din mînă meciul dintre CFR Cluj şi Gloria Bistriţa.

Click aici pentru a vedea toate erorile de arbitraj!

Decizie controversată
În minutul 14, bistriţenii au solicitat penalty. Au fost circumstanţe de lovitură de pedeapsă, mingea atingînd mîna lui Maftei în careul clujean.

DECIZIE CORECTĂ
Şapte minute mai tîrziu, Cojocaru a anulat un nou gol al lui Kapetanos pentru ofsaid. Decizie corectă. Deşi grecul nu e în afara jocului la pasa lui Sougou, centrarea iniţială îl găseşte în ofsaid, iar poziţia este reactivată.

EROAREA 1: Penalty neacordat
În minutul 25, Curtuiuş e tras în careu de acelaşi Maftei, dar arbitrul refuză din nou să acorde penalty, în ciuda faultului clar al fundaşului clujean.

EROAREA 2: Penalty acordat aiurea
Totul a culminat în minutul 33, cînd la un duel între Kanon şi Kapetanos, grecul primeşte un cot în figură. Cartonaşul roşu este perfect valabil, dar nu trebuia acordat penalty, vîrful CFR-ului fiind cel care faultează primul.

Şi primul gol a stîrnit discuţii privind o posibilă poziţie de ofsaid la Kapetanos, însă reluările DigiSport arată că asistentul Alexandru Vodă a validat corect golul, grecul fiind în spatele mingii în momentul centrării lui Sougou. (foto captură)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (142)
catalin_cj
catalin_cj  •  30 Septembrie 2012, 17:53

nu e offside. in UCL a fost meci in care atacantul aflat in offside a fost pe traiectoria mingii si efectiv s-a ferit si nu s-a acordat offside. mai cititi regulamentul

chompin
chompin  •  30 Septembrie 2012, 16:39

si alta e realitatea:)in provincie, din inertie, la meciurile cu Steaua, Dinamo si Rapid, vin mai multi spectatori decat la alte meciuri; asta repet, din inertie:)cred ca daca, in august 86, se intampla chestia cu autocarul de langa Medias, localnicii ii invitau pe stelisti "hai si la mine, ca si io am gard si-i mai aratos"; acum, in august 2012, i-o luat la ciomageala:)

chompin
chompin  •  30 Septembrie 2012, 16:34
Postat de badbandyt pe 30 Septembrie 2012, 00:19

sau la bistrita , brasov.. unde vrei.. in orice oras din tara , in afara de cluj , nu aveti cum sa aveti mai multi sustinatori ca steaua .. sa nu imi spui ca in brasov sunt mai mult de 10 persoane care tin cu scfr ca nu stiu ce fac.. sau la sibiu , tg mures si in tot ardealul ..

pai hai sa calculam putin: UDMR-ul e mereu in Parlament, cu 6-7% din voturi, deci 1.2- 1.4 milioane votanti+ romanii care tin cu CFR, plus ungurii minori fara drept de vot, rezulta cel putin 1.8- 2 milioane sustinatori ai CFR:) avand in vedere ca jiji n-o intrat cu partidul lui in Parlament niciodata, n-o avut mai mult de 2 %, rezulta pana in 400.000 de votanti:) hai sa mai punem cativa copii acolo, inca 100-200.000 si ajungem la concluzia matematica ca, CFR are, in Romania, de vreo 3 ori mai multi sustinatori decat Steaua:) daca mai punem si cei vreo 9-10 milioane din Ungaria, jiji e pe nicaieri:) a, ca Steaua ii din Bucale si ca acolo se scrie presa, e alta chestiune, una e ce vrem sa fie

Vezi toate comentariile (142)
Comentează