FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-0

VIDEO EROUL lui Dinamo a vorbit despre golul serii și emoția trăită! "M-am dus direct la părinții mei"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2016 21:05

Valentin Costache, tînărul de 17 ani, care a adus victoria lui Dinamo în fața lui FC Botoșani, scor 1-0, a vorbit despre ce înseamnă această primă reușită pentru el.

"Dedic această victorie familiei mele. E un pas înainte ce s-a întîmplat azi. Am trăit o senzație, nu știu cum să vă zic. M-am dus direct la părinții mei să mă bucur cu ei. Am avut emoții la început, dar o dată cu începerea jocului mi-am revenit. Sînt fericit că am ajutat echipa și sper să fie bine pentru noi.

Voi sărbători cu colegii în vestiar. Dar nu trebuie să sărbătoresc acum. Tricoul l-am dat familiei mele, pentru că e primul meci în care am marcat. Nu am luat mingea pentru că n-am dat trei goluri. Cînd voi da, atunci sigur voi lua mingea", a spus Costache la Digisport.

Dinamo a urcat pe locul 2, cu 44 de puncte, la 3 lungimi în spatele liderului Astra, în timp ce FC Botoșani ocupă poziția a noua, cu 26 de puncte.

Vezi VIDEO cu golul lui Costache

Citește și: 3 lucruri interesante despre marcatorul în vîrstă de 17 ani al lui Dinamo, Valentin Costache » A bătut Steaua de unul singur

Citește și: 5 concluzii după victoria lui Dinamo în fața lui FC Botoșani, scor 1-0

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
vap_andrei
vap_andrei  •  15 Februarie 2016, 17:30
Postat de alexpescaru pe 15 Februarie 2016, 07:55

Interesant că lui popescu222 i se moderează comentariul, dar răspunsul lui vap_andrei, de un grobianism tipic maneliștilor nomazi care susțin clona regheblatisto-ciobaneasca este redat fix cum a fost postat... bravo Jesepe, nu pierdeți nici un prilej pentru a vă arăta obedienta.

Mori?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  15 Februarie 2016, 12:04

Ce atata eroism, doar nu a murit la revolutie :)))))))) acuma fara caterinca dar atat costache cat si olteanu au jucat impecabil ieri,mai ales olteanu care mi-a adus aminte de torje !!! Vom auzi lucruri frumoase despre ei, sa ramana la fel de ponderati si cu capu in realitate si vor avea succes !!!

alexpescaru
alexpescaru  •  15 Februarie 2016, 07:55

Interesant că lui popescu222 i se moderează comentariul, dar răspunsul lui vap_andrei, de un grobianism tipic maneliștilor nomazi care susțin clona regheblatisto-ciobaneasca este redat fix cum a fost postat... bravo Jesepe, nu pierdeți nici un prilej pentru a vă arăta obedienta.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează