FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 1-0

VIDEO EXCLUSIV Andrei Cristea rememorează golul care poate decide campionatul: "Îmi pare rău pentru Steaua"

Articol de - Publicat marti, 08 mai 2018 13:06

Poli Iași a câștigat primul meci din play-off, 1-0 cu FCSB, și i-a încurcat pe steliști în lupta pentru titlu, echipa lui Dică fiind acum la un punct în spatele rivalei CFR Cluj.

Golul victoriei a fost marcat de fostul atacant de la FCSB, Andrei Cristea. Vârful de 33 de ani a vorbit pentru GSP.ro despre golul marcat fostei sale echipe și despre ce a însemnat această reușită pentru el.

"În primul rând, m-am bucurat pentru echipa mea, fiindcă multă lume ne-a contestat și nu a vorbit în termeni laudativi despre noi. Mă bucur că am reușit să câștigăm. Îmi pare rău pentru Steaua. Sunt sigur că cei de acolo își vor reveni. Din punctul meu de vedere, au prima șansă să câștige campionatul". 

FILMUL GOLULUI: "Un mare merit îl are colegul meu, Panțâru, care a recuperat o minge foarte importantă la mijlocul terenului și a creat superioritate. Mi-a dat o pasă extraordinară, cu tot cu preluare, așa cum se spune. Mă bucur că, chiar dacă era minutul 90, am avut stăpânire și concentrare", a declarat Andrei Cristea pentru GSP.RO

 

8
a fost nota primită de Andrei Cristea din partea Gazetei Sporturilor după meciul cu FCSB, cea mai mare a partidei

2 ania jucat Cristea la FCSB, între 2004 și 2006, câștigând un campionat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
para.para
para.para  •  08 Mai 2018, 20:12

"2 ani a jucat Cristea la FCSB, între 2004 și 2006" - cu alte cuvinte pana si hartia asta de impachetat guvizi recunoaste ca echipa lor favorita se numea fcsb si intre 2004-2006.

indolentu
indolentu  •  08 Mai 2018, 17:08
Postat de aldo_m pe 08 Mai 2018, 16:53

sa i multumim lui cristea ,craiova niciodata n o va incurca pe steaua ,baluta meru a luat banu de la gigi stie el de ce nu l a bagat mangia

nu tot cristea asta pe cind iera la dinamo le a dat lu fece4consoane in minutu 90 si ceva golu cu care iechipa lu gigi a cistigat zero puncte?

aldo_m
aldo_m  •  08 Mai 2018, 16:53

sa i multumim lui cristea ,craiova niciodata n o va incurca pe steaua ,baluta meru a luat banu de la gigi stie el de ce nu l a bagat mangia

Vezi toate comentariile (20)
Comentează