FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

VIDEO EXCLUSIV Ciprian Marica, LIVE pe Facebook-ul Gazetei! A vorbit despre cele mai arzătoare subiecte și nu o vede bine pe FCSB cu Plzen

Articol de - Publicat joi, 27 iulie 2017 11:19

Ciprian Marica a acordat un interviu pentru Gazeta Sporturilor în care a vorbit despre cele mai actuale subiecte care fierb în fotbalul românesc. 

Fostul atacant al celor de la FCSB nu vede cu ochi buni returul pe care roș-albaștrii îl vor avea cu Viktoria Plzen, după ce în tur, pe Arena Națională, scorul a fost 2-2.

"Steaua nu impresionează, deși a reușit cele mai tari transferuri. Jocul nu e deosbit. Cei de la Plzen au prima șansă la retur. Budescu e o mare pierdere. A reușit să marcheze rapid. E păcat că s-a accidentat.

Cred că Dică l-a folosit pe Morais la mijloc pentru că l-a simțit. Mie mi s-a părut că poate juca acolo. Steaua, la investițiile pe care le-a făcut, are nevoie să meargă mai departe", a declarat Marica.

"Cristi Ganea a reușit un gol spectaculos. A avut o execuție a la Roberto Carlos. A executat excelent cu exteriorul. Mi-a plăcut cum a arătat Viitorul. Mă uitam ieri la meci cu domnul Andone și îmi spunea că ciprioții fac o atmosferă incredibilă pe teren propriu. Mie aseară mi-a plăcut foarte mult Țucudean, care a ținut foarte bine de minge. Îmi place foarte mult și Coman, un jucător încă firav" Ciprian Marica

 
 

Live cu Marica despre cupele europene

Posted by Gazeta Sporturilor on 27 Iulie 2017

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
chromophobia
chromophobia  •  27 Iulie 2017, 14:30

Locul lui Marica la FCSB nu era nicaieri,doar prin tribune reusea sa faca fata,mai bine zis ... fund,ar fi stat bine pe scaun.De cate ori a jucat atacant,era degeaba pe acolo.Oriunde l-ar fi pus,n-ar fi dat gol.Marica a fost un fotbalist mediocru care acum nici n-ar trebui sa fie bagat in seama prea mult

sexilian
sexilian  •  27 Iulie 2017, 11:35

executia a fost a la CRISTI GANEA,mai fitza.......

Vezi toate comentariile (2)
Comentează