FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA

VIDEO EXCLUSIV Dinamo a ajuns de râsul foștilor antrenori! Vasile Miriuță: „Sută la sută se bat cu noi la evitarea retrogradării"

Articol de , - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 19:23

Vasile Miriuță, 51 de ani, se va lupta cu Hermannstadt pentru evitarea retrogradării, cu toate că președintele Iuliu Mureșan spune că ardelenii nu trebuie să-și facă probleme sub locul 10 în acest sezon.

Fostul dinamovist crede că se va lupta chiar cu cei din Ștefan cel Mare ca să evite matineul eșalonului secund!

„De la locul 7 în jos, toți intră în horă. Sută la sută și Dinamo va fi în lupta pentru evitarea retrogradării. Nu e o surpriză că acolo se merge din rău în mai rău! Nu mă mai miră, sincer. Nu mă așteptam să se schimbe ceva în bine, totul e așa cum anticipam. 

N-am niciun prinț sau șeic, investitor maghiar sau german să-l aduc la Dinamo. Mai bine tac. Eu sper să vină cineva salvator să preia Dinamo. Doar așa poate să-și revină. Dinamo e superbrand, păcat că se duce la vale”, a declarat Miriuță.

Fost antrenor și la CFR Cluj, Miriuță crede că gruparea din Gruia se poate impune și a treia oară în lupta la titlu: "Tot cu FCSB se va bate. Mai e și dubla cu Sevilla, eu cred că pot furniza o mare surpriză. 10-20 la sută, cât sunt șanse, să și le joace. La Cluj vor juca având casa plină, să repete isprava cu Celtic".

„Mai bine să greșim acum decât în campionat. Când începe sezonul, vreau să zbârnâie. Sunt mulțumit de lot, chiar sunt, nucleul de jucători e bun. Poate să mai vină 2-3 întăriri, nu mai mult”
Vasile Miriuță, antrenor Hermannstadt

  • Hermannstadt a pierdut primul amical din 2020, 1-2 cu Winterthur, locul 6 în liga secundă elvețiană, eșec la ultima fază a partidei, după ce românii egalaseră în minutul 85. Detalii AICI!

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Anamaria Prodan, anunț COLOSAL: „Familia regală din Emiratele Arabe Unite e interesată de Dinamo, Negoiță a primit o hârtie aseară!” » Ce scrie în ea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
2587032921313866
Dura Gigi  •  16 Ianuarie 2020, 18:24

Miriuta e depășit total. Știam ca nu are viziune în joc dar acum constat ca nu are capacitate anticipativa. Dacă e mulțumit de lot, atunci nu rămâne decât sa obțină rezultate. Sa o vedem și pe asta, și sa termine campionatul nu mai jos de locul 10,asa cum zice complicele lui Iulica Mureșan.

luputu
luputu  •  15 Ianuarie 2020, 15:29

Omul a vorbit realist, unde vede presa gigista rasul?

zizu
zizu  •  15 Ianuarie 2020, 01:58
Postat de dogred10 pe 14 Ianuarie 2020, 19:40

vorbise un fecesebist cu stema covalact in dreapta , pe voi va batut instanta la fundu gol , cinste lui talpan !!

Cine e miriuță?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close