FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Juniorii lui Dinamo se antrenează PE ÎNTUNERIC! Răspunsul clubului: "Bine că sunteți și electrician acum" » Toate reacțiile

Grupa 2003 de la Dinamo, într-un turneu la Albena, Bulgaria, înainte de sosirea lui Duras
Grupa 2003 de la Dinamo, într-un turneu la Albena, Bulgaria, înainte de sosirea lui Duras

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 02:22

Gazeta a intrat în posesia mai multor înregistrări trimise de părinții fotbaliștilor din grupa 2003 de la juniorii lui Dinamo, în care copiii pregătiți de Mihai Duras se antrenează pe întuneric!

Tații puștilor susțin că, de la începutul lunii, de când la cârma grupei de copii și juniori a sosit Duras, atmosfera la echipă este una foarte proastă, "iar tehnicianul le vorbește foarte urât".

Unul dintre părinți plusează: "la antrenamente, dintre care unele ținute pe întuneric, copiii sunt împărțiți în mai multe grupe. Unora le-a zis că <o să joace doar la nunți și la botezuri>, fiul meu vine plângând acasă, îl dă afară din antrenamente, deși are 14 ani".

Întrebați ce explicații au primit pentru antrenamentele ținute pe întuneric, părinții au răspuns că "domnul Duras merge dimineață la FRF, unde susține că lucrează, iar antrenamentele pot fi puse doar seara. Făcându-le la ore târzii, se bazează că bate lumina de la meciurile de old-boys de lângă și îi pregătește pe copii într-un colț de bază".

 
Antrenament pe întuneric

VIDEO EXCLUSIV Antrenament PE ÎNTUNERIC al juniorilor dinamoviști! Răspunsul clubului: "Bine că sunteți și electrician acum"» Toate reacțiile -------->>>>>> http://bit.ly/2k2b0Al

Posted by Gazeta Sporturilor on 27 Septembrie 2017

MINGEA INEXISTENTĂ DE LA CHIAJNA

Mai mult, la un meci jucat la Roșu, împotriva Concordiei Chiajna, un tată spune că fiul său "a fost trimis, împreună cu celelalte rezerve, să caute o minge care, vezi Doamne, sărise peste gard. Respectiva minge nu exista, mi-au zis toți oamenii de la bază, a fost doar un abuz al antrenorului!

Copiii aveau lacrimi în ochi și îi spuneau că nu există o minge trimisă peste gard, însă el le repeta că nu au ce căuta înapoi fără minge. Au căutat-o, pe ceas, 40 de minute".

Același părinte susține că a făcut plângeri inclusiv la protecția copilului, dar spune că a încercat să vorbească și cu șefii de la Dinamo, de la Ionuț Negoiță la secretarul general Bogdan Bălănescu, însă fără vreun rezultat concret.

E SECRETAR LA FRF

Mihai Duras apare, pe site-ul FRF, ca secretar al Comisiei Centrale de Copii și Juniori. Organism condus de Cătălin Cighir și din care fac parte nume importante pentru fotbalul românesc, precum Ion Geolgău sau Mihai Georgescu, omul care i-a crescut pe Maxim, Chiricheș sau Răduț.

Este chiar prima din cele 12 comisii federale din enumerarea prezentă pe frf.ro.

 duras frf         Mihai Duras, la poziția cu numărul 14, secretar

CE RĂSPUNDE DURAS: "SUNT LA MUNCĂ, NU POT SĂ VORBESC"

GSP.ro l-a contactat pe Mihai Duras în această dimineață.

- Bună dimineața, domnule Duras. Am primit înregistrări de la părinții grupei pe care o pregătiți în care antrenamentul e făcut pe întuneric.
- Sunt la serviciu, nu îmi permit să vorbesc la telefon. V-am răspuns doar pentru că am văzut număr necunoscut.
- Am avea nevoie doar de o lămurire...
- Alo? Alo? Alo?
(închis)
Până la ora publicării, Mihai Duras nu a revenit cu un telefon

12370773 1034348673253078 6846082202006575226 o
Duras (stânga), în trening de federal, la un turneu de la Târgoviște, chiar lângă fostul primar al urbei, Ciprian Prisăcaru (al doilea) și fostul internațional Jean Vlădoiu (centru)

CE RĂSPUNDE CLUBUL DINAMO: "O FI CĂZUT CURENTUL! BINE CĂ SUNTEȚI ȘI ELECTRICIAN ACUM!"

Bogdan Bălănescu, secretarul general al FC Dinamo, al cărui fiu este și el la grupa 2003, a comentat incidentul.

- Bună ziua, domnule Bălănescu. Vreau să vorbim de imagini video primite de părinți ai juniorilor de la Dinamo în care grupa 2003 se antrenează pe întuneric.
- Vă rog să vorbiți la centrul de copii și juniori. Eu nu sunt de acolo.
- Totuși, sunteți secretarul general al clubului și probabil cunoașteți povestea, fiul dumneavoastră jucând chiar la acea grupă.
- Da, dar mie nu mi-a spus nimic de așa ceva. Și probabil îmi spunea.
- Am înțeles că ați avut inclusiv reclamații de la părinți în legătură cu asta.
- Nu, nu am avut nicio reclamație în sensul ăsta.
- Din ce înțeleg, antrenamentele sunt puse seara pentru că, dimineață, domnul Duras lucrează la Federație.
- Haideți să vă spun. Ei sunt una dintre puținele grupe care se antrenează în nocturnă, în urma unei înțelegeri cu CS Dinamo. Și sunt puse seara pentru că ei, fiind copii de clasa a 8-a, au ore atât dimineață, cât și seara. Iar atunci pot veni toți, după program! Ei joacă deja și în campionatul național de Juniori C. Nu are nicio legătură că domnul antrenor e angajat al FRF. El nu e angajat acolo ca antrenor! 

"N-AM PRIMIT NICIO RECLAMAȚIE"

- E OK ca el să lucreze la FRF și, în același timp, și la Dinamo?
- Păi lucrase înainte și la Juventus! Atunci de ce nu ați întrebat? De ce trageți acum concluzii?
- Eu vă pun întrebări și verific informații, nu trag concluzii.
- Păi și arbitrii nu sunt la fel? Nu aparțin de FRF și arbitrează meciuri? E același lucru.
- Revin la imagini, se vede că micii fotbaliști se antrenează într-un colț, pe întuneric.
- Repet. Ține de CS Dinamo. O fi fost o defecțiune, o fi căzut curentul. Poate s-a întâmplat la final, când deja se îndreptau spre vestiare.
- Din imagini se vede că nu era pe terminate. Iar lângă e un meci de old-boys jucat pe nocturnă, deci nu pare a fi curentul căzut.
- Bine că sunteți și electrician acum! Și știți situația mai bine! Poate știți și cum se poartă părintele care v-a spus toate astea!
- Nu e vorba de un părinte, sunt mai mulți. Și eu v-am întrebat strict de acel filmuleț. În plus, înțeleg că domnul Duras le-a vorbit urât uneori...
- Repet: antrenamentele se țin în nocturnă, nu am aflat de nicio problemă de la fiul meu și nu am primit o reclamație privitoare la domnul Duras. O zi bună!

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
116565229093675
Floryn Dragan  •  29 Septembrie 2017, 14:19

bun

giorgio.juty
giorgio.juty  •  27 Septembrie 2017, 20:48

Domnul "Puiu" este unic ... La 19.00 incepe antrenamentele la 19.45 este intuneric dar atingerea nopții încarcă copiii cu energii nebănuite!!! Dl. "BALA" stie exact situația deplorabilă în care se pregătesc "catelusii" dar suferă de amnezie. Toate problemele de la grupa2003 i-au fost expuse de "n" ori de majoritatea părinților dar... Unii copii au plecat deja ca sa poată "mister" Duras sa treacă la nivelul care-l doreste. Viitorul alaturi de "Puiu" este "zen-ul" existenței noastre!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Septembrie 2017, 13:59
Postat de iosif_vs pe 27 Septembrie 2017, 13:45

Liiceanu si Plesu sunt un pic retinuti cu alte treburi, dar daca le face negoita o oferta buna, probabil vor accepta sa vina la dinamo, sa dea o fata europeana clubului

Liiceanu si Plesu numai fata europeana nu dau... :)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează