FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 1-3

VIDEO Fază superbă reuşită de Steaua la golul 3 în faţa Rapidului! » Pasă de geniu a lui Andrei Prepeliţă

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 27 iulie 2014 11:57

Steaua a revenit aseară de la 0-1 şi a cîştigat cu 3-1 în faţa Rapidului, graţie unor goluri marcate de Keşeru, Adi Popa şi Chipciu. 

VEZI VIDEO CU GOLUL!

Ultimul a venit la capătul unei faze geniale reuşite de stelişti, care au profitat şi de o gafă uluitoare a lui Bornescu.

Prepeliţă a întors o minge cu călcîiul, iar Chipciu a tras pe jos, în timp ce Bornescu a scăpat mingea din mînă, care a intrat în poartă.

După gol, jucătorul Stelei a luat mingea şi şi-a băgat-o sub tricou, iar după meci a anunţat de ce a făcut asta. Va deveni tătic pentru a doua oară de cînd e la Steaua, şi tot de fetiţă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
gabiioan
gabiioan  •  27 Iulie 2014, 13:51
Postat de ainraymon pe 27 Iulie 2014, 13:34

Stie balbalnicolae!!!

Chiar, daca Niculae e prima avere a Romaniei, nimeni nu indrazneste sa se sesizeze? Concordia nu are nevoie de puncte? Sumudica si-a inghitit limba? El, care de obicei e atat de virulent? Daca Steaua il folosea pe Sanmartean sambata, sigur Rapid cerea victorie la masa verde. Si, conform regulamentului, li s-ar fi dat dreptate!Comentariul tău...

ainraymon
ainraymon  •  27 Iulie 2014, 13:34
Postat de gabiioan pe 27 Iulie 2014, 13:31

Cum se face ca Astra a jucat cu Alibec din minutul 70, care era suspendat 2 meciuri dupa eliminarea din Cupa cu Steaua (unul in Supercupa, si al doilea vineri, in prima etapa de Campionat, Cupa Ligii nefiind inregistrata printre competitiile eligibile), iar Sanmartean nu a jucat sambata cu Rapidul, pentru ca era suspendat doua etape dupa cartonasul rosu luat in finala Cupei, in acelasi meci in care si Alibec a fost eliminat, si Steaua nu a vrut sa piarda meciul la masa verde? Deci Astra jucand cu Alibec suspendat, ar trebui sa piarda meciul cu Chiajna la masa verde. Nu se sesizeaza nimeni, nici de la Chiajna, nici de la Liga? Chiajna nu are nevoie de puncte?Comentariul tău...

Stie balbalnicolae!!!

ainraymon
ainraymon  •  27 Iulie 2014, 13:33

Pancu e intotdeauna genial... Genial pentru comentatorii look care de fapt comentau pe la antene si pe la colturi... De fapt genialitatea lui pancu rezida in faptul ca l-au vazut doar acum dand un astfel de gol... Desi pancu s-a trezit cu mingea ricosata in fata si a fugit dupa ea genialii comentatori ziceau ca a insirat vre-o doisprezece stelisti si cu portarul saisprezece... In fapt pancu cred (scuze!!!) ca se clatina de la vitaminele lichide pe care le luase inainte... Doar el a recunoscut ca si le ia din banii personali... Acuma sa nu credeti c e vorba de vitamina A sau B sau cine stie ce combinatie... E vorba de lichide cu un anumit grad de tarie!!! Da-i-nainte pancone!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează