FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - BOTOŞANI 3-3

VIDEO Faza zilei » Ca-n "Romeo şi Julieta"! Un antrenor din Liga 1 a ieşit la balcon: "Vreau tampon pe jucător" :D

Foto: botosaneni.ro
Foto: botosaneni.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 23 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 23 septembrie 2014 15:25

Concordia şi FC Botoşani au terminat 3-3 într-un meci spectaculos disputat la Chiajna, unde Leo Grozavu a fost nevoit să-şi conducă echipa din tribunele stadionului ilfovean.
Tehnicianul botoşănenilor, Leo Grozavu, a fost suspendat două etape, după incidentele de la meciul cu Dinamo. Antrenorul moldovenilor şi-a certat jucătorii la pauză, el aflîndu-se în tribune, iar fotbaliştii jos pe gazon, anunţă botosaneni.ro.

Grozavu nu l-a iertat nici pe asistentul Valentin Avram, care a anulat un gol echipei sale pe motiv de ofsaid. Dar cel mai muştruluit a fost Marius Croitoru, la care a ţipat pe parcursul întregului meci.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ronaldo666
ronaldo666  •  24 Septembrie 2014, 03:39

genial raspunsul in legatura cu arbitrajul =))

valyomanyd
valyomanyd  •  23 Septembrie 2014, 21:52
Postat de cracker pe 23 Septembrie 2014, 18:35

Titlu pus la caterinca, asa aveti voi respect fata de un antrenor...

Titlu pus sa atraga likes , au dat gres de data asta, a atras doar doua ! :)) Sa-i intrebam pe gesepisti, intelegem ca Grozavu a fost Julieta, cine a fost Romeo ? Aaaaa, Romeo erau mai..... multi ! :))) Penibil articol !

cracker
cracker  •  23 Septembrie 2014, 18:35

Titlu pus la caterinca, asa aveti voi respect fata de un antrenor...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează