FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ACS POLI

VIDEO Faze controversate la Dinamo - ACS Poli! "Cîini" au primit un penalty, iar timișorenii au cerut două lovituri de pedeapsă

Articol de GSP - Publicat luni, 03 august 2015 22:10

Meciul dintre Dinamo și ACS Poli a început cu un penalty corect acordat "cîinilor" de arbitrul Marius Avram la duelul dintre Luchin şi Lazăr, dar pe parcursul meciului și timișorenii au cerut două lovituri de pedeapsă.

Prima fază în care jucătorii lui ACS au vrut ca "centralul" să arate punctul cu var a venit în minutul 42, cînd Zicu a simulat în careu și Avram i-a arătat cartonașul galben.

Vezi VIDEO cu ambele faze

În finalul primei părți, timișorenii au mai vrut o lovitură de pedeapsă, după ce Curtean a trimis un șut-centrare, iar același Zicu a cerut penalty la un duel cu Feussi. Reluările au arătat că la respectiva fază a fost fault al fundaşului dinamovist, dar decizia corectă era ofsaid, Zicu fiind într-o poziţie evidentă de afară din joc. La această fază Avram a acordat corner, asistentul nesemnalizînd poziţia lui Ianis.

Toate cele 3 decizii ale lui Avram au fost corecte, penalty acordat pentru Dinamo şi două lovituri de pedeapsă refuzate oaspeţilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (71)
geo.b.
geo.b.  •  05 August 2015, 21:55

A mai fost un hent in careul Timisoarei care ,spun eu,a fost neglijenta din partea jucatorului.Nu a fost o minge din aproape,a fost sarita din propriu lui picior.Eu cred ca si neglijenta se pedepseste.

khal_37
khal_37  •  04 August 2015, 14:40

Lovitura de pedeapsa acordata de dinamovistul marius avram a fost de fapt un contac de joc in afara careului!!! Reluarile arata clar asta! Sa incepem sa contabilizam: 3 puncte furat cu csu craiova, 1 punct furat Viitorului, 3 puncte furate aseara cu ACS Timisoara...7 PUNCTE!!! Pe hartii, fcd apare cu 8 puncte in 5 partide, fara cele furate ar avea doar I PUNCT SI AR FI PE LOCUL 13!!!!!!

navzar_t
navzar_t  •  04 August 2015, 09:56
Postat de robotzel pe 04 August 2015, 06:33

Acum sa vad cum mai plang dinamovistii ca a fost ajutata nu stiu cum steaua acum 2 zile. la noi a fost vorba de un 11m discutabil iar aici vorbim de unul CLAR si unul mai putin discutabil decat cel din meciul nostru.

Mai mucosule, te-ai gasit sa comentezi ca un capiat dupa ce ai citit doar titlul articolului, fara a vedea meciul sau fazele in sine. Iesi *** imediat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează