FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - PETROLUL 0-1

VIDEO FC Braşov - Petrolul 0-1 » ”Lupii” debutează cu dreptul în noul sezon şi aşteaptă vizita celor de la Victoria Plzen

Foto: Bogdan Bălaș +3   FOTO
Foto: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat duminica, 27 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 26 august 2014 21:39

Petrolul a cîştigat cu emoţii primele trei puncte din noul sezon al Ligii 1, după victoria cu 1-0 de la Braşov.

Urmăreşte aici desfăşurarea liveTEXT  a partidei!

Ploieştenii au început ezitant meciul de la Braşov. În minutul 8 s-a derulat prima fază periculoasă în careul ”lupilor”, Serginho a centrat, Pecanha nu s-a înţeles cu Alcenat, dar în cele din urmă portarul prahovenilor a respins.

Braşovenii au cerut apoi penalty la căderea în careu a lui Bîrna, care s-a dezechilibrat şi a căzut de lîngă Tamuz, dar arbitrul nu a acordat nimic (12). Replica ”lupilor” a venit la faza imediat următoare, cînd De Lucas a centrat, iar Teixeira a trimis cu capul puţin pe lîngă poartă.

Mutu i-a dat emoţii lui Iacob (15), apoi s-a încurcat în careu cu Tamuz, nereuşind să trimită pe poartă.

Golul ploieştenilor a venit pe un contraatac, patru contra unu, Aganovic a pierdut mingea în jumătatea Petrolului, Teixeira a interceptat şi a înscris cu un şut la colţul lung, după o cursă formidabilă de peste 40 de metri. VIDEO

”Lupii” au intrat cu avantaj la cabine, dar s-au dovedit din nou ezitanţi în starul reprizei secunde. Geraldo a respins greşit de două ori pe spate, Grigorie a interceptat, dar Hoban a reuşit să respingă în ultimul moment. Acelaşi Grigorie a şutut pe lîngă poartă în minutul 64.

Tamuz s-a dovedit egoist în minutul 72, cînd a şutat peste poartă, aflîndu-se faţă în faţă cu Iacob, deşi Priso se afla liber în faţa porţii. Braşovenii au cerut din nou penalty în minutul 79, atunci cînd mingea şutată de Bîrna l-a lovit în mînă pe Hoban, dar arbitrul nu a aratat punctul cu var.

În minutul 84, Mutu a primit penalty-ul atît de dorit de braşoveni, după ce a fost faultat în careu de Aganovici, jucătorul de la care a plecat şi faza primului gol. Iacob reuşeşte însă să ghicească colţul şi să respingă şutul căpitanului ”lupilor” VIDEO.

Pecanha s-a dovedit salvator pentru ploieşteni în minutul 89, cînd a reţinut lovitura de cap a lui Liviu Ganea, venită după o centrare perfectă a lui Grigorie.

Petrolul s-a impus cu 1-0 în primul meci din noul sezon şi aşteaptă întîlnirea din Europa League, de joi, cu Viktoria Plzen, care se va juca pe ”Ilie Oană”.

Echipele de start:

FC BRAŞOV: Fl. Iacob - Vagner, R. Machado, Leko, Barna - Constantinescu, Aganovici, C. Munteanu, Serginho - G. Păun, Buga
Rezerve: D. Mutu, Străuţ, Diogo Santos, Enceanu, H. Popa, Şt. Grigorie, L. Ganea

PETROLUL: Pecanha - Alcenat, Geraldo, Hoban, Beţa - Priso, L. Marinescu, De Lucas, Teixeira - Ad. Mutu, Tamuz
Rezerve: Cobrea, Mustivar, Nepomuceno, Albin, Astafei, Gerson, Fanchone

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (80)
ataraxia
ataraxia  •  28 Iulie 2014, 08:41

albin, de ce nu e titular? e prea tare pentru il muce?

rossone.ro
rossone.ro  •  28 Iulie 2014, 01:25

1.ROSSONERO BUCHAREST (RO-Romania uniune de la Bukarester 1912SportuStudDinamo etc etc ) 2.STEAUA BUCURESTI (pentru ca detine European Cup (Champions1986 si Eu.SuperCup1986) 3.BANATICA POLI TIMISOARA 4.OLTENIA "U" CRAIOVA (Oltenia 1915) 5.CFR TRANSILVANIA "U" CLUJ-NAPOCA (Transilvania 1920) 6.MOLDOVA Stud.IASI 7.MUNTENIA PLOIESTI (Mutu va fi mereu simbolul echipei) 8.DOBROGEA CONSTANTA 9.CARPATICA BRASOV (? sa zicem) 10.RAPID CHISINAU (-:))n-am nimic cu Rapid dar deja este asa poate e unirea cu acel teritoriu)

fas_fas
fas_fas  •  28 Iulie 2014, 00:59
Postat de rossone.ro pe 28 Iulie 2014, 00:06

Steaua e continuatoarea si prin nume de stea a lui Venus 1915 (fondata tot de armata si sistem) RIVALA echipei SISTEMULUI e o echipa A MARILOR MASE DE SUPORTERI de la studenti la muncitori - echipa populara in rosu si negru Rossonero continuatoarea lu Sportul Studentesc 1916 care a venit la randul ei in locul lu Bukarester 1912-1916 echipa in rosu si negru fondata de germani. ROSSONERO=RO-mania Soccer Sport ONE RO-mania ROSSONERO BUCHAREST ( BUCURESTI) in tricouri in dungi orizontale rosu si negru ==RO-Romania ====S.S -Soccer Society v Sportul Studentesc =======ONE - 1 capital v 1st club student 1916 ===========RO Romania ROSSONERO BUCHAREST 9/9 letters ROSSONERO BUCURESTI

m-ai plictisit!

Vezi toate comentariile (80)
Comentează