FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO FCSB a ajuns în Slovacia! Dică a condus primul antrenament » Alibec nu merge în cantonament

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iunie 2017 13:51

După ce vineri a fost prezentat ca noul antrenor al celor de la FCSB, Nicolae Dică a condus azi primul antrenament.

Echipa roș-albastră a ajuns vineri seară în Slovacia, iar astăzi jucătorii au efectuat prima ședință de pregătire sub comanda noului antrenor.

Accidentat la antrenamentele României, atacantul Denis Alibec, 25 de ani, va absenta din acest cantonament. Vârful acuză o pubalgie în zona pelvisului și nu poate fi recuperat la timp, potrivit TV Dolce Sport.

Cantonamentul din Slovacia va avea loc între 9 și 22 iunie, iar steliștii sunt cazați într-o bază de cinci stele din localitatea Samorin. întinsă pe o suprafață de 100 hectare.  Cel de-al doilea turneu de pregătire al ros-albaștrilor se va desfașura între 25 iunie și 8 iulie în Olanda, la Apeldoorn.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
intunerikuss
intunerikuss  •  10 Iunie 2017, 14:47

Slovenia sau Slovacia? Hotaraste-te!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează