FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ - ACS POLI TIMIȘOARA 0-0

VIDEO Festivalul ratărilor la Târgu Mureș » Remiză albă între ASA și ACS Poli

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 aprilie 2017 10:07

ASA Târgu Mureș a remizat pe teren propriu, 0-0 cu ACS Poli, într-o ultimă încercare a ardelenilor de a se menține în lupta pentru evitarea retrogradării. 

ACS Poli a avut un gol anulat corect după doar 6 minute de joc, când Henrique a marcat din poziție neregulamentară. Doar 5 minute mai târziu, Bărbuț a ratat cea mai mare ocazie a meciului, la o lansare a lui Henrique. Bărbuț l-a driblat pe Pap și a șutat, dar balonul a lovit bara și a fost apoi respins de apărătorii mureșenilor.

Elevii lui Ionuț Popa au mai ratat o ocazie importantă de a marca în finalul primei reprize, când șutul lui Cânu a trecut peste poartă.

ASA a fost formația mai prezentă în atac în startul părții secunde, dar ACS Poli ar fi putut da lovitura pe final, când șutul lui Mailat a fost respins incredibil de Pap.

ACS Poli este pe locul 5 în play-out, în timp ce ASA Târgu Mureș este tot mai departe de salavarea de la retrogradare. Ardelenii ocupă ultima poziție, cu doar 11 puncte.

VIDEO ASA Tg. Mureș - ACS Poli Timișoara 0-0
Click AICI pentru liveTEXT 

Echipele de start:

ASA Târgu Mureș: Eduard Pap- Velayos, Candrea, G. Mureșan, Mendy - B. Nicoliță, N. Gorobsov, Ferfelea, A. Sin - A. Ciolacu, C. Rus
Rezerve: Moga, Cherteș, Bucur, E. Dică, Dulap, Petra, Lemnaru

ACS Poli Timișoara: Straton- Străuț, Scutaru, Cînu, Novak - Bărbuț, Soljici, Artean, Popovici - Croitoru - Pedro
Rezerve: 
Curileac, Neagu, Mailat, Bocșan, Bîrnoi, Drăghici, Harut

 
 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
doru5
doru5  •  15 Aprilie 2017, 18:36

Daca intra plangaciosul lui Petris , precis dadea macar vreo 5 goluri...offf!!! Fara copilul impiedicat echipa nu merge! :) :)

135479786808884
Leonard Crassas  •  15 Aprilie 2017, 17:27

D-lor de la FRF si LPF, cum va simtiti, cand urmariti un astfel de "meci", cu acei jucatori de fotbal pe asa teren?

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  15 Aprilie 2017, 17:09

sper ca muresan *** si sa nu mai joace fotbal niciodata

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează