FOTBAL  »  Superliga  »  INCIDENT

VIDEO+FOTO Becali a umilit în stradă un călugăr venit la palat » Imagini incredibile surprinse de paparazzi

Captură SpyNews +1   FOTO
Captură SpyNews

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 martie 2018 10:39

Palatul lui Gigi Becali de pe Aleea Alexandru din Capitală e asaltat zilnic de tot felul de persoane, multe dintre acestea venite să-i ceară ajutor patronului FCSB.

Paparazzi SpyNews au surprins o scenă între Becali și ceea ce pare a fi un călugăr. Pe imagini se vede cum bărbatul care se sprijină într-o cârjă îi oferă patronului de la FCSB o carte de dimensiuni mari. Becali răsfoiește cartea și pare inițial că acceptă cadoul, însă după un scurt dialog cu musafirul Gigi gesticulează și aruncă volumul pe jos. 

Călugărul a ridicat cartea de pe ciment, apoi Gigi Becali l-a chemat pe Luțu, căruia i-a transmis să o păstreze, fără a-i oferi vreun ajutor bărbatului, mai scrie sursa citată. 

Vezi VIDEO cu gestul lui Gigi Becali!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (21)
ares123
ares123  •  18 Martie 2018, 08:35
Postat de alex_1973 pe 17 Martie 2018, 14:16

Mai mira pe cineva ca acest individ umilește oamenii?Ce nu înțeleg Cum susținătorii FCSB ului se asociază cu acest individ.Chiar așa accepta un astfel de individ pe deasupra îl mai și sustin.

De unde stii tu cine era individul ala slinos imbracat in calugar...si ce au vorbit ? Sunt o gramada de excroci care se dau drept calugari sau preoti. Ura fata de becali iti intuneca judecata.

merace
merace  •  17 Martie 2018, 18:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  17 Martie 2018, 15:06

Adevaratul crestinism-spre deosebire de protestanti-inseamna umilinta,suflet bun,credinta neconditionata-nu vindicativa- iar calugarii au fost exponentii acestei umilinte!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează