FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CFR CLUJ

VIDEO FOTO Coincidență incredibilă în Liga 1 » Doi jucători s-au rupt la aceeași fază, fără să se atingă! Probleme mari pentru Dan Petrescu

Captura Telekom Sport +14   FOTO
Captura Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 21:20

CFR Cluj n-a avut parte de un start grozav de meci cu Poli Iași (Detalii AICI), moldovenii fiind cei care au controlat meciul. Pentru ca tabloul să fie complet, Dan Petrescu a fost nevoit să renunțe la un om de bază după doar 27 de minute.

La un sprint în minutul 27 fundașul venit de la Viitorul a simțit o înțepătură la pulpa piciorului drept și s-a prăbușit pe teren. Cel mai probabil este vorba despre o ruptură musculară.

Click aici pentru VIDEO cu accidentarea!

Kevin Boli s-a tăvălit pe jos de durere și a părăsit terenul ajutat de Bilel Omrani. Sunt șanse mici ca el să fie refăcut pentru meciul important  cu FCSB de duminica viitoare. Locul său a fost luat de Andrei Mureșan.

Culmea este că la aceeași fază, tot în urma unui sprint, și Cosmin Frăsinescu s-a rupt, acuzând tot o durere musculară. Nici el n-a mai putut continua jocul și a fost schimbat de Flavius Stoican cu Vitālijs Jagodinskis.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
qwerty007
qwerty007  •  23 Aprilie 2018, 01:20

Cica moldovenii au controlat jocul !!!!! Ma ziarist anonim ai vazut meciul ???????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează