FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - VIITORUL, DUMINICĂ, 21:15, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

VIDEO + FOTO Decizia luată de Hagi înainte de meciul cu CSU » Cum se pregătește Viitorul

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 13:08

Viitorul este la două etape de a câștiga campionatul, iar duminică, de la ora 21:15, va juca la Pitești, împotriva celor de la CSU Craiova.

Astăzi, Viitorul a avut un antrenament desfășurat la Centrul de Fotbal Buftea, așa cum a dorit Gică Hagi. În această după-amiază, cei de la Viitorul vor pleca spre Pitești, acolo unde se va juca meciul.

Viitorul este la egalitate de puncte cu FCSB, 38, și la două puncte de Dinamo. Echipa lui Hagi are nevoie de 6 puncte pentru a fi campioană.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
prazburg1948
prazburg1948  •  06 Mai 2017, 22:57
Postat de danut1971 pe 06 Mai 2017, 20:16

viitorul va pierde la craiova iar pe urma craiova va da meciul fcsb-uli ***

Iti spun eu EXACT ce se va intampla: dinamo nu castiga campionatul atata timp cat sunteti la mana oltenilor. Vedeti-va de blaturile voastre, lasa grija oltenilor, ca stii vorba aia, cainele moare de drum lung, dar vad ca si de grija altuia.

danut1971
danut1971  •  06 Mai 2017, 20:16

viitorul va pierde la craiova iar pe urma craiova va da meciul fcsb-uli ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  06 Mai 2017, 14:03

nu cred o iota din asa zisul scandal intre nas si fin! totul e doar o abureala ca sa nu bata la ochi faptul ca ei merg mana in mana si vor face tot ca sa le ia banii celor de la uefa! iar infractorul va mai cumpara in vara doi trei jucatori de la fin cu sume f maaaari!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează