FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

VIDEO + FOTO EXCLUSIV Imagini dezolante la debutul lui Contra pe banca lui Dinamo » Stadion pustiu cu puțin timp înaintea meciului

Foto: Vlad Nedelea/Gazeta Sporturilor +3   FOTO
Foto: Vlad Nedelea/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2017 19:55

Dinamo joacă în această seară, de la 20:30, o partidă decisivă pentru calificarea în play-off, însă fanii nu s-au înghesuit în tribunele Arenei Naționale pentru primul meci al lui Cosmin Contra pe banca dinamoviștilor.

Cu aproximativ o jumătate de oră înainte de startul meciului cu FC Botoșani, zonele din împrejurimile Arenei Naționale erau pustii, cu excepția câtorva suporteri prezenți la casa de bilete.

Un fan l-a abordat pe Adi Mutu, reproșându-i faptul că acceptă prezența lui Negoiță la cârma clubului. Totuși, managerul general dinamovist a mers mai departe și nu i-a răspuns suporterului.

Cu două zile în urmă, pentru meciul dintre Dinamo și FC Botoșani se vânduseră doar 85 de bilete, după cum a informat pagina oficială de facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

Dinamo joacă în această seară pe Arena Națională cu FC Botoșani, de la ora 20:30. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO.  

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
corsair83
corsair83  •  21 Februarie 2017, 09:15
Postat de chromophobia pe 21 Februarie 2017, 05:34

Fcsb are mai multi suporteri decat dinamo.Asta e realitatea.Daca mai si comparam pe Steaua cu Dinamo e ca si cum am comparara la suporteri pe Barcelona cu Salamanca.

Nu te pot contrazice, cam ai dreptate. FCSB in ultimele 6 meciuri acasa a strans 11500 de suporteri, Dinamo doar 29200 - cifre oficiale. Or fi prin carciumi suporterii aia multi ai FCSB-ului

chromophobia
chromophobia  •  21 Februarie 2017, 05:34

Fcsb are mai multi suporteri decat dinamo.Asta e realitatea.Daca mai si comparam pe Steaua cu Dinamo e ca si cum am comparara la suporteri pe Barcelona cu Salamanca.

satyricon
satyricon  •  21 Februarie 2017, 01:37

*** :))))))))))))))) Toate 6 care au "umplut" peluza c. hăldan!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează