FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO+FOTO Gabi Torje a fost prezentat oficial la Dinamo: "Banii nu au contat nici măcar o secundă" » Când va putea fi folosit + declarație surprinzătoare despre Cristi Borcea

FOTO: Raed Krishan +5   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 februarie 2018 15:19

Gabriel Torje (28 de ani) a semnat în această dimineață cu Dinamo, iar în cursul zilei a fost prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă. 

Mijlocașul, care a mai jucat pentru Dinamo între 2008 și 2011, a părut extrem de entuziasmat și a vorbit despre așteptările pe care le are în noua sa experiență. 

"Mă bucur să fiu din nou aici după atâta timp. A fost o săptămână cu multe bătăi de cap. Telenovela s-a încheiat, mă bucur că am reușit să semnez și să reușesc să joc pentru echipa mea de suflet. Am contract până în vară, apoi vom vedea ce va fi. Eu mă gândesc doar la prezent, nu la ce va fi în vară.

Nu este ca și cum aș veni după ce aș fi stat mult timp, am avut ultimul meci oficial pe 18 decembrie. Nu am făcut pregătire, dar m-am pregătit singur. Cred că în maximum două săptămâni voi fi 100% fizic.

Miercuri eram 99% convins că va pica transferul. Am avut o deziluzie, m-am pus să dorm supărat cu gândul că se va schimba ceva în bine. Am ajuns la un numitor comun până la urmă cu cei din Turcia.

Nu a fost greu să renunț la bani. Vreau să joc fotbal. Mi-am dorit să joc fotbal din nou, doar la Dinamo am vrut să mă întorc în România, aici am fost apreciat. Am primit sute de mesaje de la fani, așa că mi-am dorit să revin aici. Banii nu au contat nici măcar o secundă.

Au trecut 7 ani de când am plecat, s-au schimbat multe, dar am găsit un grup bun, jucători care au dorință de a face performanță și un staff foarte competent. Sper că împreună să reușim să reușim să intrăm în play-off, iar acolo să facem tot ce depinde de noi pentru a ajunge în vârful ierarhiei.

Pe vremea aceea majoritatea echipelor aveau bani, se investea foarte mult. Dar nu mai are rost să facem comparații cu ceea ce a fost înainte. Trebuie să ne raportăm la realitate și la ceea ce se întâmplă acum.

Miriuță mi-a spus să fiu un jucător de urmat pentru cei tineri și pentru toată lumea de la Dinamo. I-am spus dânsului că nu s-a născut nimeni titular. Voi sta și pe bancă dacă va fi nevoie", a declarat Torje, în cadrul conferinței de presă. 

...despre revenirea lui Borcea: "Îl aștept pe Borcea, la fel ca toată suflarea dinamovistă, acasă. E de foarte mult timp plecat unde nimeni nu și-ar dori să fie. Să vină acasă, să fie aproape de familie, apoi va decide ce trebuie dacă se va întoarce la echipă".

...despre revenirea la națională: "Voi face tot ceea ce depinde să fiu apt cât mai repede. E clar că n-a fost o perioadă ușoară cât timp am lipsit de la națională, mereu mă voi gândi la asta. Nu am vorbit cu nimeni din anturajul echipei naționale până acum" 

22
e numărul pe care Torje îl va purta la Dinamo, același pe care l-a folosit și în perioada precedentă din "Ștefan cel Mare"

"Aveam nevoie de o perioadă în care să vin acasă să mă liniștesc psihic după atâta timp cât am fost plecat. Fiind alături de familie, de prieteni, m-am gândit că voi deveni mai odihnit psihic. Dănciulescu a fost primul care m-a contactat pentru a reveni la Dinamo" Gabriel Torje

"Mi-e dor de un derby și cu siguranță că vom avea un stadion plin cu FCSB" Gabi Torje

Vezi și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
mosvasile
mosvasile  •  03 Februarie 2018, 14:03

Sa traiesti,Torje!

nomadu71
nomadu71  •  02 Februarie 2018, 21:20

Bine ai revenit, Gabi!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  02 Februarie 2018, 19:45

Respect Torje ! Asta înseamnă să fii dinamovist adevărat, nu ca alte *** care s-au vândut pe 500 m pătrați !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează