FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - CS U CRAIOVA

VIDEO + FOTO Gafă uriașă de arbitraj la ACS Poli - CS U Craiova! Penalty total eronat

FOTO: Capturi Digi și Dolce +1   FOTO
FOTO: Capturi Digi și Dolce

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2016 21:53

ACS Poli a primit un penalty controversat la finalul primei reprize.

VEZI VIDEO

Acka l-a faultat pe Cristi Bărbuț la marginea careului mare, iar centralul Robert Dumitru a dictat penalty.

Pe reluări s-a putut observat că arbitrul s-a înșelat și a dictat aiurea lovitura de pedeapsă din care Artean a înscris.

La fel de adevărat este că asistentul Ovidiu Artene nu l-a ajutat pe Robert Dumitru, deși părea să aibă cea mai bună vizibilitate.

clipboard01

whatsapp image 2016 08 22 at 21.56.14

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
368023036732853
Iuga Mircea  •  09 Septembrie 2016, 08:31

In meciul de cupa ligii dintre POLI TIMISOARA si Chiajna, Barbut a fost faultat in careu si in loc de 11 m a primit al doilea galben si eliminare pt.simulare.D-le Ioanitoaia postati si acest video pe sait ca pe dezavantajarea Craiovei la Timisoara ,sau pentru dvs. nu este important ce pateste POLI ci numai alte echipe.Unde e obiectivitatea Gazetei pe care cu onoare si obiectivitate ziceti ca o conduceti!!!!!!!!!!!

antalmihai
antalmihai  •  03 Septembrie 2016, 14:31

au fost mai multe , si toate impotriva Craiovei!...

talpaiadului
talpaiadului  •  02 Septembrie 2016, 19:34
Postat de ovidiu_3003 pe 30 August 2016, 20:21

Cum iti dai seama de arbitraj ostil ?...pai din faza cu Seroni si Ramble ...mingea iese afara din mana timisoreanului ...arbitru nu acorda nimic ...nici macar corner desi trebuia penalty conform specialistilor. Daca la o faza evidenta in favoarea noastra nu da nimic .,..apoi iti dai seama ca omul e chitit sa te faca impreuna cu toata brigada care ridica fanionul eronat la o faza clara de gol . Sa zicem ca la seroni nu a fost intentie ...da, de ce nu dai corner ?...ai orbul gainilor ...eu de la tV am vazut ca mingia a iesit din timisorean ...tu si tusierul din cine credeti ca a iesit mingia ? Mama voastra de hoti ...blestemele oltenilor sa cada pe capul vostru si al familiei voastre carora le duceti acasa bani din pariuri ...

Hai, jet, fanfaronule! Daca federatia avea ceva impotriva clonei odioase din Craiova, putea sa o desfiinteze sau sa o trimita in liga a patra la orice ora, ca oricum nu are drept de jog in liga 1, nu statea sa se joace cu arbitriajele.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează