FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA

VIDEO + FOTO Gesturi de simpatie între Șumudică și galeria lui Dinamo, chiar sub privirile lui Ioan Andone » Cum a fost întâlnirea dintre cei doi antrenori

FOTO: Raed Krishan +4   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2016 20:24

Ioan Andone a fost contestat cu vehemență de fanii lui Dinamo în urma rezultatelor și prestațiilor slabe ale echipei din ultima vreme, iar Marius Șumudică este o soluție agreată de tribune. 

Acest lucru s-a văzut și înaintea partidei de astăzi, în momentul în care Șumudică a apărut în fața tribunelor.

Când antrenorul Astrei a fost prezentat de crainicul stadionului, fanii lui Dinamo au început să aplaude și să râdă. Șumudică s-a întors către tribună și a dus mâna dreaptă în sus, din proprie inițiativă, gata să se alăture unor scandări la adresa Stelei.

La meci sunt prezenți în jur de 1.000 de suporteri, care nu au oferit însă decât o serie de scandări anemice, iar partida pare a fi un amicală, mai mult decât un duel pentru play-off.

S-au împăcat Șumudică și Andone?

Marius Șumudică și Ioan Andone au uitat de războiul declarațiilor pe care l-au purtat în această săptămână. 

Cei doi s-au îmbrățișat înaintea startului meciului, pe semne că au uitat tot ce s-a întâmplat. 

VEZI VIDEO CU MOMENTUL DINTRE ȘUMUDICĂ ȘI ANDONE!

Urmărește AICI desfășurarea liveTEXT a meciului!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  30 Octombrie 2016, 10:55
Postat de the.best.judge pe 29 Octombrie 2016, 21:25

sigur ca este o partida amicala , prieteneasca

Le-a stricat blatul o greseala de arbitraj :)) Morais isi smulgea barba de nervi cand a vazut ca se da penalty in min 94 : " Pai eu m-am chinuit sa iau cartonas rosu in minutul 45 degeaba ????? " :))))

its1134
its1134  •  29 Octombrie 2016, 21:50
Postat de guyencea pe 29 Octombrie 2016, 21:17

Hai Dinamo!!

Hai! Hai pa!

babahuda
babahuda  •  29 Octombrie 2016, 21:38

""La meci sunt prezenți în jur de 1.000 de suporteri, care nu au oferit însă decât o serie de scandări anemice,"""*** ..2.453 suporteri dinamoviști sunt alături de echipa antrenată de Ioan Andone pe stadionul din Ștefan cel Mare!...anemic poate esti tu asta care ai scris articolu? poate tu ai ramas setat la meciurile fcbiste unde 50 de insi intelectuali=)) unu cu portavoce incearca sa faca ceva galagie ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează