FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENT

VIDEO + FOTO Mașina lui Iorgulescu, implicată într-un accident mortal! Administratorul LPF a murit

FOTO: Ziaruldeconstanța.ro
FOTO: Ziaruldeconstanța.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 09:09

Aseară, în jurul orei 20:00, mașina lui Gino Iorgulescu, președintele LPF, a fost implicată într-un accident mortal.

Accidentul s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferată, mașina fiind lovită de un tren de marfă pe drumul dintre Medgidia șiTulcea, potrivit ziaruldeconstanța.ro.

Mașina îi aparținea lui Gino Iorgulescu, dar acesta nu se afla în ea. La volan se afla Cătălin Dan Gemănar, 48 de ani, care este administrator  LPF și care avea o deplasare la Tulcea.

Acesta a murit în urma impactului și a fost cu greu recunoscut de către polițiști, ca urmare a impactului violent care a deformat mașina.

 

Save

Save

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
10211596499601556
Cornel Balan  •  08 Aprilie 2017, 22:18

Este o trecere de cale ferata pe unde trec 2-3 trenuri/zi, cu vedere libera 2km intr-o parte si 1 in partea cealalata. Ghiolbanul , ca sa fiu delicat, dupa SPP si cu Audi , ce trebuie sa respecte regulile de circulatie? Alea-s pentru prosti. Unde nu-i cap...asa-i trebuie

haideusicfr
haideusicfr  •  08 Aprilie 2017, 19:27

Fost la SPP si acum la LPF.... D*zeu sa-l ierte ...nu mai zic nimica.

onduku
onduku  •  08 Aprilie 2017, 15:20
Postat de gametable08 pe 08 Aprilie 2017, 10:06

Apoi in tara asta au inceput si trenurile sa nu mai dea prioritate la masini :))al naiba tren nu a vazut masina :)) nu prea inteleg accidentele astea de tren adica *** sa fi sa nu vezi un tren cand vine sa nu te asiguri,eu am o trecere de tren dar cand o trec cu masina ma dau jos din ea,si ma asigur pt ca sunt niste tufisuri si vizibilitatea e redusa,poate ca unii rad dar sunt in siguranta asa cu un pic de efort.

Numai in Romania nu se pot introduce niste bariere electrice. Oare cati oameni n-au murit loviti de tren conducand autoturisme?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează