FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 3-0

VIDEO+FOTO Momente de spaimă » Giedrius Arlauskis, atacat cu petarde în două rînduri de suporterii lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 31 octombrie 2014 22:41

Probleme mari pentru Giedrius Arlauskis pe finalul derby-ului cîştigat de Steaua cu Dinamo, 3-0. Fanii dinamovişti au aruncat cu petarde în portarul lituanian în ultimele minute ale meciului.
Fanii dinamovişti şi-au pierdut cumpătul după cel de-al treilea gol al campioanei şi au aruncat cu petarde în portarul "roş-albaştrilor". Arlauskis a avut nevoie în două rînduri de intervenţia echipei medicale în decurs de cîteva minute. Arbitrul Cristi Balaj a fluierat finalul meciului cu un minut mai devreme după al doilea incident. (VIDEO)

Nici fanii Stelei nu au fost mai cuminţi, reacţionînd la fel în timpul reprizei secunde, în momentul în care Ştefan Bărboianu se pregătea să execute un corner. (VIDEO)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
forumeer
forumeer  •  01 Noiembrie 2014, 01:41
Postat de cristid. pe 31 Octombrie 2014, 23:55

Dupa ce au fost surclasati la mesaje, pyro, coregrafii, cantat (spre deosebire de alti ani cand cantau bine, acum se auzeau la statie elyas si UEFA), s-au hotarat sa iasa si ei cu ceva in evidenta. Si au atacat un om care statea cu spatele la ei. BRAVO, SUNTETI UNICI! NOT!

+1! Nimic de adaugat!

cracker
cracker  •  01 Noiembrie 2014, 00:40
Postat de bionut pe 31 Octombrie 2014, 23:54

la corner la Barboianu au fost 2 petarde aruncate consecutiv de peluza nord a Stelei si nu s-a mai zbatut nimeni. Oricum dupa ce doctorii i-au dat cu apa vie si-a revenit miraculos. Un barbat adevarat ce sa zicem... un spectacol jenant in contradictie cu ce au facut ceilalti 21 jucatori.

Galeria lui Dinamo a provocat tot meciul , au aruncat cu petarde in teren, si in suporteri si tu vi acum sa ne zici de 2 pocnitori aruncate la corner, se speriase fetita Barboianu, a venit Lazar un copil si a batut fara frica cornerul.Ca si in meciul din cupa, Steaua conducea si Barboianu tragea de timp :))))

bivumu
bivumu  •  01 Noiembrie 2014, 00:35
Postat de cristid. pe 01 Noiembrie 2014, 00:25

Nu conteaza ca legea 4 este o nedreptate si o tampenie, important e sa moara si capra vecinului, este? :)

Cristi, avem pretentii de civilizatie vest, dar aruncam petarde ca in Irak? Ce masuri crezi ca trebuie luate pt ca petardele sa nu mai explodeze pe stadion ?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează