FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO + FOTO Petrecere în club pentru dinamoviști până la 4:30 dimineața » Paparazzi au prins în fapt 6 jucători ai lui Miriuță + un fost stelist!

FOTO: Cancan.ro +8   FOTO
FOTO: Cancan.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 00:02

Câțiva dintre străinii lui Dinamo au profitat din plin de ziua liberă primită de la Vasile Miriuță înaintea plecării în cantonamentul din Cipru.

Romera Navarro, Luka Marici, Filipe Nascimento, Diogo Salomao, May Mahlangu și Jeremy Bokila au petrecut până la 4:30 dimineața într-un celebru club din București.

Cancan.ro anunță că de pe mesele dinamoviștilor n-au lipsit șampania, vinul și alte băuturi fine. La petrecere s-a alăturat și Thaer Bawab, fostul jucător al lui Dinamo, în prezent la Chiajna.

Pentru că știau că vor fi două săptămâni grele în Cipru, jucătorii lui Vasile Miriuță s-au distrat la maximum în NUBA, unde au rupt ringul de dans și s-au delectat cu vin, șampanie și alte bătuturi, anunță sursa citată.

CLICK PENTRU VIDEO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  17 Ianuarie 2018, 13:53
Postat de davidblack pe 17 Ianuarie 2018, 12:29

'' ca acolo '' da ma tzaraneeeeeee acoloooooooo

Iar ai cedat nervos... :-)

davidblack
davidblack  •  17 Ianuarie 2018, 12:29
Postat de jack_the_stripper pe 17 Ianuarie 2018, 10:40

Daca-i vorba de mixat, sa mearga baietii la RIN, ca acolo sunt specialistii. La bar...

'' ca acolo '' da ma tzaraneeeeeee acoloooooooo

nebraska
nebraska  •  17 Ianuarie 2018, 11:10
Postat de jack_the_stripper pe 17 Ianuarie 2018, 11:00

Cine vorbeste de argumente... Unul care, daca cineva nu ridica-n slavi echipa de pe locul 7, decreteaza coregrafic: prostalau. Sa inteleg ca ai IQ mai ceva ca academicienii Primariei sectorului 1? Sau tu erai ala care se lupta cu poarta aia?...

Ce sa mai scriu referitor la tine, am scris destule....sunt de acord cu diversitatea chiar daca unele parti ale ei ma dezgusta.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează