FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CHIAJNA 1-0

VIDEO + FOTO Rapid respiră! Giuleştenii cîştigă în faţa Concordiei Chiajna, scor 1-0, şi rămîn în cursa pentru evitarea retrogradării

Foto: Alex Nicodim +7   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2015 22:29

Rapid a reuşit să cîştige partida de pe teren propriu cu Concordia Chiajna, scor 1-0, graţie reuşitei lui Gecov din minutul 30. 

VEZI LIVETEXT PARTIDA

VEZI VIDEO

Cele 3 puncte sînt foarte importante pentru giuleşteni, care încă mai speră la salvarea de la retrogradare. Echipa lui Marius Baciu rămîne cu 30 de puncte şi este pe locul 11, la 2 puncte de Braşov, prima echipă aflată sub linia retrogradării.

Rapid a urcat pe locul 15, cu 25 de puncte, la 4 puncte de U Cluj.

Echipele:

echipe de start
A marcat: Gecov (30)

Schimbări
Rapid: Coimbra/R. Alves (66), D. Pancu/Meulens (75)
Chiajna: Lovin/Grigorie (21), D. Florea/Serediuc (61), M. Pena/Vagner (78)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (63)
bobbytza42
bobbytza42  •  21 Aprilie 2015, 09:02
Postat de borat101 pe 21 Aprilie 2015, 01:36

Asa este. Sa castige oricine, dar nu puscaria fcsb sau ce ciordeala *** o mai numeste.

nu pot intelege de ce atata rautate peste tot?unii chiar nu pot suporta ca altii sunt mai buni si atunci arunca cu noroi in stanga si in dreapta...vorba aceea..."nu te uita la paiul din ochiul adversarului ci uita-te la barna din ochii tai"...

samy_forever
samy_forever  •  21 Aprilie 2015, 05:55

Purece le-a facut probleme magnetilor !

zecs93
zecs93  •  21 Aprilie 2015, 02:22
Postat de mario_seppona pe 20 Aprilie 2015, 21:32

imi arati ma si mie rapidistu' ala care cere retrogradarea celor de la tg mures? vezi ca ai ramas dator! ai afirmat ca rapidistii se bucura de o eventuala retrogradare a celor de la tg mures! te rog frumos arata mi l si mie! vad ca o tii una si buna cu aberatiile astea! rapidul daca are valoare sa ramana in prima liga... ramane! daca nu... se duce unde a mai fost! p.s. cum se face ca pa marginea unui articol despre rapid comenteaza doar fecesebei si dinamovisti? nu mai e valabila regula aia in care ne cereati sa discutam pe marginea articolelor ce privesc echipele cu care simpatizam?

pai noi macar nu dejectam bazaconii ca astea si mai si va dorim succes incontinuare, pe articolele lui dinamo e plin de fcsbisti si de voi asa ca nu ai nimerit aici usa corecta !!!

Vezi toate comentariile (63)
Comentează