FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - STEAUA 2-3

VIDEO+FOTO S-a dezlănţuit ”presidente” :D » Valeriu Argăseală a dansat pe "Ilie Oană" alături de Claudiu Keşeru şi Fernando Varela

Articol de GSP - Publicat luni, 22 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 10:42

Moment de senzaţie pe arena ”Ilie Oană” la finalul meciului dintre Petrolul şi Steaua, 2-3. Valeriu Argăseală a renunţat pentru cîteva momente la atitudinea sobră a unui conducător de club şi a participat la distracţia jucătorilor.
Fernando Varela a inventat un dans exotic prin care sărbătoreşte alături de Claudiu Keşeru reuşitele. După victoria cu Petrolul, cei doi l-au convins şi pe preşedintele clubului să participe pe gazon la bucuria specială.

Click aici pentru VIDEO!

"Aţi văzut că am dansat, eram foarte bucuros. Sîntem cu totii bucurosi, ne pare bine că am cîştigat meciul ăsta. Am avut emoţii, nu vreţi să ştiţi cum am trăit partida. M-am dezlănţuit şi eu alături de jucători la final.

Azi a fost o zi specială din mai multe motive pentru mine. Fiica mea a luat un examen foarte important, e avocat în baroul Bucureşti, aşa că am avut de ce să mă bucur", a explicat Valeriu Argăseală reacţia sa.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Septembrie 2014, 00:33

ce vorbesti domle ? a dat si din buric ?..))

satyricon
satyricon  •  22 Septembrie 2014, 14:38
Postat de level26loading pe 22 Septembrie 2014, 11:37

Cel mai bun fundas central din tara. Vine in atac si marcheaza constant. Pacat ca nu il joaca nimeni cu nr 5 la mijloc, acolo este locul lui. Face mai mult decat 1 milion euro cat a dat pe el, un transfer reusit.

Mai tineti minte ce de comentarii au fost cand l-a luat Reghe anul trecut? Ca a dat prea mult pe el, ca nu face atat si si-a tras bani din transfer ... Acum daca Steaua l-ar vinde, cati bani ar trebui sa ceara? 3 mil. cel putin!

level26loading
level26loading  •  22 Septembrie 2014, 11:37
Postat de stelistulbrasov pe 22 Septembrie 2014, 11:23

Varela face toti banii.....

Cel mai bun fundas central din tara. Vine in atac si marcheaza constant. Pacat ca nu il joaca nimeni cu nr 5 la mijloc, acolo este locul lui. Face mai mult decat 1 milion euro cat a dat pe el, un transfer reusit.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează