FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - OŢELUL

VIDEO + FOTO Sărbătoare în Giuleşti! Combinaţia Pancu-Niculae a consfiinţit o victorie vitală pentru Rapid, contra Oţelului!

FOTO: Alex Nicodim +11   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 21 martie 2015 20:27

Rapid a suferit etapa trecută prima înfrîngere din 2015, 0-2 cu Astra Giurgiu. Giuleştenii şi-au luat azi revanşa în faţa fanilor, cîştigînd pe teren propriu cu Oţelul, scor 2-0.
Echipa antrenată de Cristi Pustai a cîştgat graţie reuşitelor lui Rihairo Meulens (min. 5) şi Daniel Niculae (min. 85). Ultimul a reuşit să înscrie în Liga 1 pentru prima oară după nouă ani! Daniel Niculae a reuşit un gol frumos, cu stîngul, din interiorul careului, după o pasă excelentă a proaspăt intratului Daniel Pancu!

VEZI LIVETEXT PARTIDA!

VEZI VIDEO GOLUL LUI MEULENS!

VEZI VIDEO GOLUL LUI D. NICULAE!

Gălăţenii au jucat din minutul 30 în 10 oameni, după ce Tudorie a văzut cartonaşul roşu. Rapidiştii au reclamat două penaltyuri neacordate, ambele în prima repriză. Reluările TV au demonstrat că elevii lui Cristi Pustai au avut dreptate şi că arbitrul trebuia să acorde cele două lovituri de la 11 metri.

Rapid a urcat pe locul 13 în Liga 1, cu 22 de puncte, la doar două de FC Braşov, care e pe 12. Oţelul se scufundă, fiind abia pe 17, cu doar 15 puncte. Rapidul a făcut 11 puncte în retur, tot atît cît făcuse în cele 17 etape ale turului!

Echipele de start:
Rapid:
Buchta - N. Vasile, Borda, Cmovs, J. Oriol - Coimbra, Gecov, Garai, E. Oriol - Meulens, D. Niculae
Rezerve
: Drăghia, Sapina, Josl, Al. Dan, Benson, Pancu, Martin

Oţelul: Hotoboc - Solomou, Miron, Cucu, Murgoci - Iorga, E. Dică, Cernat, I. Popa - Tudorie, Yulu-Matondo
Rezerve: Ma-Kalambay, Grădinaru, Leca, Popescu, Tătar, Milea, Stoian

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (160)
bogdan_777
bogdan_777  •  22 Martie 2015, 13:36
Postat de magura pe 22 Martie 2015, 10:19

CINSTE TIE PENTRU COMENTARIU!

nici o sansa la "U" Cluj baietii.ganditi-va la celelate meciuri ;) la Cluj va dam

ochi_ager
ochi_ager  •  22 Martie 2015, 12:48
Postat de altona pe 22 Martie 2015, 07:30

Pai, noi p-astia mai amariti reusim sa-i batem. Chit ca unii au doua victorii iar altii cinspe. personajul in cauza este popa Iancu din Podeni dar aici s-a potrivit bine, popa Pancu din Giulesti, cel care-I impartaseste pe jucatori la ProRapid. Doar ca popa Pancu din Giulesti nu umbla cu lingurita. Umbla cu masurica de treisferturi. La Giurgiu, Rapid a deschis scorul repede, dar daca arbitrul nu vrea, nu vrea, si gata. As putea sa pun pariu cu tine ca Rapid va cistiga la Cluj Arena insa sint constient ca orice casa de pariuri iti va oferi o cota mai buna. Ce spui, faceti o omenie diseara? Ca poate ne bate si pe noi ASA peste doua etape...

Bine, măi, Nostradamus. Văd că le ai cu ghicitul. Să ți se împlinească profeția! Ca la Giurgiu... :-) Și nu-l mânia pe Dumnezeu cu blasfemii de-astea: ”popa Pancu din Giulesti, cel care-I impartaseste pe jucatori la ProRapid.” Nu de alta, dar tot acolo ajungeți. Unde ați mai fost zece ani...

magura
magura  •  22 Martie 2015, 10:19
Postat de valiza.epo pe 21 Martie 2015, 20:34

Rapidul poate sa bata la Cluj. Chiajna va ajuta Rapidul... ca e mai buna decat Brasovul! Oricum, rapidistii merita sa se salveze echipa lor. Sunt suporteri de nota ZECE!

CINSTE TIE PENTRU COMENTARIU!

Vezi toate comentariile (160)
Comentează
Close