FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - STEAUA 1-4

VIDEO+FOTO Scenariul s-a repetat » Steaua a dat de pămînt cu Concordia şi la Chiajna

Articol de GSP - Publicat luni, 24 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 februarie 2014 21:24

Steaua s-a impus cu 4-1 la Chiajna, înaintea derby-ului cu Dinamo.

"Roş-albaştrii" au rezolvat rapid meciul de la Chiajna, Chipciu reuşind să înscrie pentru a treia oară în poarta ilfovenilor în acest an. "Şeptarul" Stelei a fost lansat perfect de Prepeliţă în minutul 6 şi l-a lobat spectaculos pe Rîmniceanu.

Click aici pentru comentariul liveTEXT!

Peste numai 11 minute, Stanciu a obţinut o lovitură de pedeapsă, iar Sînmărtean a transformat fără emoţii, partida începînd să semene foarte mult cu întîlnirea din urmă cu 11 zile. Adi Popa putea să facă imediat 3-0, însă Rîmniceanu a reuşit să se opună. Chiajna n-a contat în prima repriză decît printr-un şut anemic al lui Pencea.

Click aici pentru VIDEO!

La pauză, Reghecampf i-a înlocuit pe Sînmărtean şi Chipciu, ambii în pericol de suspendare în cazul unui cartonaş galben. Stanciu a înscris un gol de generic în minutul 50, reluînd impecabil din lovitură liberă de la marginea careului. Reghecampf a fost nevoit să facă imediat şi a treia schimbare, după ce Latovlevici s-a accidentat.

Piovaccari marcat în minutul 81 pentru 4-0 cu un şut pe sub Rîmniceanu din apropiere, în timp ce Stanciu a ratat un nou penalty în minutul 88. Gazdele au marcat golul de onoare în prelungiri prin Papasterianos.

Steaua se menţine la 3 puncte de Astra şi se distanţează la 7 de Petrolul înainte de confruntarea cu Dinamo de sîmbătă.

Echipele de start
Chiajna: Rîmniceanu - Dima, Leca, Melinte, Savin - Papasteriakos, Pencea - Onduku, Purece, Coşereanu - Wellington
Rezerve: Cobrea, D. Florea, M. Ioniţă, M. Neagu, Serediuc, A. Zaharia, Strătilă

Steaua: Tătăruşanu - Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Pintilii, Prepeliţă - Ad. Popa, N. Stanciu, L. Sînmărtean - Chipciu
Rezerve: Niţă, Pîrvulescu, Răduţ, Iancu, Kapetanos, Piovaccari, Keşeru

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (526)
just.rapid
just.rapid  •  25 Februarie 2014, 11:48
Postat de djeurofighter pe 25 Februarie 2014, 07:56

Si le-ai pus ambele pe acelasi bilet?

Victorie si peste 2,5 e un singur bet , combinatie succesiva:)

panion44
panion44  •  25 Februarie 2014, 08:15
Postat de napocarepublic pe 24 Februarie 2014, 23:54

Desigur, există tot felul de obstacole legate de soluţiile bazate pe medicamente. Din punct de vedere tehnic, eu cred că aceste obstacole pot fi depăşite, deşi nu voi încerca să arăt aici acest lucru. Dar există o problemă mai profundă. Dacă nu ar fi ceva fundamental greşit - sau cel puţin fundamental inadecvat – în legătură cu starea noastră de conştiinţă naturală existentă moştenită prin evoluţie, atunci nu am fi atât de dornici să o schimbăm. Chiar şi atunci când nu este neplăcută, conştiinţa cotidiană este mediocră în comparaţie cu ceea ce numim experienţe de vârf. Conştiinţa cotidiană ordinară a fost probabail adaptivă în sensul că ne-a ajutat genele să lase mai multe copii pe savana af

tu esti superidiotul forumului... no comment

solomon_i
solomon_i  •  25 Februarie 2014, 08:10

Si-a facut oare cineva iluzii ?

Vezi toate comentariile (526)
Comentează