FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, DUMINCĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

VIDEO + FOTO Vasile Miriuță, emoționat la prima conferință la Dinamo: "Doar când mi s-au născut băiatul și fetița m-am bucurat atât de mult" » Cadoul pe care i l-au făcut fanii

Foto: Cristi Preda +12   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 septembrie 2017 20:40

Vasile Miriuță, 49 de ani, a susținut prima conferință ca antrenor al lui Dinamo, înainte de meciul cu FCSB, de mâine.

Antrenorul dinamovist a spus că i s-a îndeplinit un vis și a vorbit despre ce înseamnă să antreneze Dinamo, echipa sa de suflet.

"Niciodată nu e prea târziu. Este echipa pe care o iubesc cel mai mult. Doar când mi s-au născut băiatul și fetița m-am bucurat atât de mult.

Am visat să joc la Dinamo, să joc pentru România și să antrez pe Dinamo. Două dintre visuri mi s-a îndeplinit. De 42 de ani țin cu Dinamo, de când aveam 7 ani. Fratele, verișorii și tata erau dinamoviști și așa am ajuns și eu să țin cu Dinamo.
La școală, la orele de educație fizică se făceau două echipe, Dinamo și Steaua, iar eu mereu ieșeam câștigător.", a spus Miriuță la conferință.

Înainte de antrenament, Miriuță a primit un cadou de la liderii galeriei, un tricou pe care era scris celebrul slogan "Doar Dinamo București" și pe care antrenorul l-a purtat în timpul pregătirii.

 

În galeria foto puteți vedea imagini de la antrenamentul de azi!

Citește și: Miriuță e gata de debutul pe banca lui Dinamo » Anunță că știe cum va juca FCSB: "Dică n-are multe variante

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
bakunin
bakunin  •  24 Septembrie 2017, 10:32
Postat de ionutstv pe 24 Septembrie 2017, 10:05

Cine i-a dat hainele alea de homeless?

dinamo

ionutstv
ionutstv  •  24 Septembrie 2017, 10:05

Cine i-a dat hainele alea de homeless?

gicab
gicab  •  24 Septembrie 2017, 09:32

Unguriene...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează