FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

VIDEO+FOTO Xenofobia e la ea acasă la Brașov » Ciocniri verbale dure între galeriile celor de la FCSB și Sepsi!

FOTO: Raed Krishan +5   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 20:37

FCSB joacă de la această la Brașov, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în cadrul uneui meci din etapa a 13-a a Ligii 1.

Aproximativ 300 de steliști sunt prezenți la meci în sectorul rezervat oaspeților. Aceștia sunt extrem de activi, încurajându-și exemplar echipa favorită până acum.

Totuși, roș-albaștrii au reacționat dur atunci când crainicul a anunțat echipele de start în limba maghiară, huiduind copios momentul care se petrece la fiecare meci disputat de Sepsi pe teren propriu.

Fanii FCSB-ului au cântat celebrul cântec militar naționalist "Treceți batalioane române Carpații", afișând și un steag tricolor pe care era inscripționat "Aici e România". 

FOTO: Raed Krishan


*FOTO: Raed Krishan

Ulterior, roș-albaștrii au desfășurat mai multe bannere adresate celor de la Sepsi: "Pentru voi «acasă» nu e în România. Plecați".

Mesajul steliștilor a fost fluierat la scenă deschisă de suporterii covăsneni prezenți la meci, care au început să scandeze "Ria, ria, Ungaria".


*Foto: Raed Krishan

AICI poți urmări în format liveTEXT duelul dintre Sepsi și FCSB

 

Xenofobia e la ea acasă la Brașov Ciocniri verbale dure între galeriile celor de la FCSB și Sepsi: http://bit.ly/2fBtSB9

Posted by Gazeta Sporturilor on 1 Octombrie 2017

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
vander
vander  •  03 Octombrie 2017, 23:35
Postat de ucluj2011 pe 01 Octombrie 2017, 21:22

Bravo suporterilor steliști. Din ce văd eu acolo sunt cel puțin 5-6 sute de steliști , nu umai 300... și asta vi-o spune un Clujeano-Rapidist "profund și convins" anti-Steaua, Încă o dată BRAVO suporterilor Stelei. Nu este xenofobie să spui adevărul și să afișezi steagul României la un meci de fotbal PE PĂMÎNT ROMÂNESC. Cui nu-i place aici , este liber să plece.

Adevarul...??? A cui adevar? "Ne este rușine să recunoaștem că latinismul, scrierea cu grafie latină și în limba română, primele școli în limba română, au trecut Carpații spre teritoriile de dincolo de munți tocmai din provincia aflată sub „asuprirea” ungurilor, Transilvania. Dar noi, ardelenii, nu avem dreptul să ne cunoaștem istoria, nu avem dreptul să ne arborăm steagul istoric, nu avem dreptul să ne omagiem eroii. Ce eliberare este aceea prin care cetățenii unei regiuni istorice nu pot să-și manifeste mândria de a fi născuți într-un anume ținut, cu anumite tradiții, anumită istorie și proprii eroi. 1564- Forrai Miklós, nobil din Hoparta jud Alba finanteaza pe bani proprii brosura “Talcul Evanghelior” . Ioan Sigismund Zápolya (1559-1571) Rege al Ungariei si primul Principe al Transilvaniei a introdus lb romana in Biserica Ortodoxa din Ardeal in locul celei slave contrbuind indirect la dezvoltarea culturii romane. 1918- 2.8 milioane de romani traiesc in Imperiul Austro Ungar si au 2043 de scoli . In Regatul Romaniei cu o populatie de 7 mil. Nr scolilor era sub cea din Imperiu. Ponderea ştiutorilor de carte era următoarea: vechiul regat – 39,3% (recensământul din 1912), Bucovina – 45,2% (în: http://necenzuratmm.ro/opiniuni/51478-romanii-sub-unguri.html"

942517882541737
Francisc Portik  •  02 Octombrie 2017, 19:48

Acesta este tineretul revolutionar roman!! In mod cert in galeriile bucurestene nu gasesti prea multi tineri cu bun-simt,deci nu ai ce astepta de la ei!! Mitucii aia nu stiu ca maghiarii din Romania sunt cetateni romani,chiar daca lor nu le convine si au si ei drepturi in tara asta ca toti cetatenii romani!! In mod cert ei au venit la Brasov cu acele bannere pregatite ,deci nu-mi veniti cu xenofobia maghiarilor,ca nici romanii nu sunt mai breji!!

rjka
rjka  •  02 Octombrie 2017, 14:14

care galerie din bucuresti bisnitari care ia pus gigi sa conduca 100 de copii la meciurile de acasa in deplasare 90% au fost din brasov si un microbus din bucuresti lea facut gigi coregrafia penibil.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează