FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - SEPSI 2-1

VIDEO Gaz Metan Mediaș - Sepsi Sfântu Gheorghe » Gazdele obțin prima victorie a sezonului, în fața celor de la Sepsi! Gol spectaculos marcat de Curtean

Articol de GSP - Publicat joi, 10 august 2017 16:45

Gaz Metan Mediaș s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Sepsi Sfântu-Gheorghe, scor 2-1, în runda a cincea a Ligii 1 și a bifat prima victorie din noul sezon.

După un start echilibrat de meci, în care Patrick Petre a ratat o primă ocazie pentru Sepsi, iar Curtean a răspuns pentru Mediaș, mijlocașul gazdelor și-a trecut numele pe tabela de marcaj cu o execuție spectaculoasă de la marginea careului, care l-a lăsat fără șansă pe Niczuly.

În minutele de prelungire ale primei părți, Manole a profitat de erorile din defensiva lui Sepsi și a dublat avantajul lui Gaz Metan cu un șut la colțul lung, din interiorul careului de 16 metri.

Trupa lui Pustai a trăit periculos în partea a doua, când Perendija a fost la un pas de autogol, iar lovitura liberă executată de Papsys a trecut puțin pe lângă poartă. Hadnagy a redus din diferențî în minutele de prelungire, dar oaspeții nu au mai reușit revenirea, iar Mediașul bifează prima victorie a noului sezon din Liga 1.

Gaz Metan părăsește astfel ultima poziție și ajunge pe locul 12, fiind la egalitatea de puncte cu Viitorul, în timp ce Sepsi ocupă poziția a opta, cu 6 puncte.

liveTEXT/VIDEO ACUM » Gaz Metan - Sepsi 2-1
Au marcat: Curtean '30, Manole '45+1/Hadnagy '90+2

Echipele de start:

Gaz Metan: Greab - I. Voicu, Akaki, Perendija, Popovici - Bic, Danci - Manole, Olaru, Curtean - Golubovici

Sepsi: Niczuly - Răduțoiu, Ursu, Oros, Grecu - Ghinga, Thiaw - Papsys, Cl. Herea, P. Petre - Hadnagy

 
 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  10 August 2017, 19:23

Cu tot respectul dar Hadnagy ar trebui sa se ceara la pensie . Apropo . Bine ca am scapat de Patrick . Ala nu se va maturiza niciodata . Un lenes ." Un pierde vara "..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 August 2017, 19:06

previzibil. 1 solist.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  10 August 2017, 19:03

Golazzo .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează