FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - ACS POLI TIMIȘOARA 1-1

VIDEO Gaz Metan și Timișoara se încurcă reciproc într-un meci cu mari greșeli de arbitraj

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2018 14:44

Gaz Metan Mediaș a terminat azi la egalitate cu ACS Poli Timișoara, scor 1-1.

Gaz Metan a ajuns la al treilea meci consecutiv fără înfrângere în play-out și și s-a apropiat la un singur punct de Concordia Chiajna, prima echipă aflată deasupra liniei retrogradării.

Prima repriză a fost una anostă, fără vreo ocazie evidentă de gol. Partea secundă a fost diametral opusă. Primul care a ieșit la rampă a fost arbitrul George Găman, care le-a refuzat un penalty clar oaspeților, în minutul 59, când Sîrghi l-a doborât în careu pe fostul dinamovist Maxi Oliva.


penalty clar

Centralul partidei a judecat în compensație o fază în care vârful medieșenilor a fost împiedicat să joace mingea.

Ultimele 10 minute au salvat estetic partida. Rondon a scăpat pe contraatac, după o lovitură liberă executată în bară de Vașvari, și i-a pasat perfect lui Joao Diogo. Portughezul a trimis în poarta goală, iar Cristi Pustai pregătea deja poezia de la final.

Doar 5 minute s-au bucurat de avantaj. Ciucur a egalat din pasa lui Bîrnoi și o pastrează pe Poli deasupra liniei retrogradării.

Vezi meciul TEXT / VIDEO

GAZ METAN - POLI TIMIȘOARA 1-1
A marcat: Diogo '83 / Ciucur '88

clasament play-out

steaua

Echipele de start:

Gaz Metan: Greab - Crețu, Sokratis, Sîrghi, Bușu - I. Cristea, I. Neagu - Joao Diogo, Tîrcoveanu, Lopes Fernandes - Rondon
Rezerve: Pleșca, R. Romeo, Popovici, Pîrvulescu, Chamed, I. Manole, Rosado

ACS Poli Timișoara: Straton - Haruț, Melinte, Cînu, Maxi Oliva - A. Munteanu, Croitoru, Vașvari, Artean - Ciucur, Roman.
Rezerve: Smaranda, Al. Popovici, Enescu, Țigănașu, Zaluschi, Străuț, Bîrnoi

 
 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
983732924972315
Soos Vilmos  •  09 Aprilie 2018, 19:07
Postat de chris_bu67 pe 09 Aprilie 2018, 16:14

e vorba de Recaș!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sala_dalles
sala_dalles  •  09 Aprilie 2018, 17:20

Nu am avut nimic mia bun de facut decit sa uramresc ultimul sfert de ora . M-a surpins cit de rapid s-a jucat in ultimele min !! Forma fizica excelenta ambele .

chris_bu67
chris_bu67  •  09 Aprilie 2018, 16:14

e vorba de Recaș!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează