FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CHIAJNA 2-0

VIDEO Gazul menține vie lupta în zona retrogradării » Victoria cu Chiajna, 2-0, îi apropie pe medieșeni de salvare

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2015 20:27

Gaz Metan a cîștigat derby-ul din zona retrogradării în fața Chiajnei, scor 2-0, și păstrează șanse pentru menținerea în Liga 1.

Ilfovenii au ratat șansa de a se salva matematic de la retrogradare. O victorie le-ar fi garantat un loc în Liga 1, însă golurile lui Muntean și Llullaku au anulat această speranță. Mai mult, lucrurile s-au complicat pentru că medieșenii s-au impus cu 2-0, același rezultat pe care îl obținuse și Chiajna în tur. Astfel, la egalitate de puncte, se va lua golaverajul general, unde Gazul are acum un gol avantaj.

Click aici pentru comentariul liveTEXT!

Partida n-a fost lipsită de controverse. În minutul 16, Roman a deschis scorul, însă reușita a fost anulată pentru ofsaid. Arbitrul n-a mai văzut ofsaid în minutul 40, cînd același Roman a reluat cu capul în bară, deși era singur în fața porții. Mingea a ricoșat la Muntean, care n-a iertat din apropiere.

Click aici pentru VIDEO!

După pauză, Llullaku a ratat un penalty în minutul 64, șutînd în bară, însă s-a revanșat patru minute mai tîrziu, cînd a înscris cu capul din unghi.

Echipele de start

Gaz Metan: Pleșca - Crețu, Trtovac, Muth, Buzean - Tahar, Zaharia - Munteanu, Curtean, Llullaku - D. Roman
Rezerve: Greab, Vișa, Elton, R. Avram, Băjenaru, C. Petre, Da Silva

Chiajna: Matache - Stan, Alves, Bagarici, Bucurică - Serediuc, Purece, Maftei, Boldrin - Pena, Florea
Rezerve: Gudea, Vagner, Bruno Madeira, Ad. Cristea, Dina, Ilie, Grigorie

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (123)
gazistu
gazistu  •  24 Mai 2015, 13:27

pandurii se salveaza sigur, si ultimul loc il ocupa ori gazu ori brasovu, la meciul direct se decide totul!!!! hai gazuuuu!!!

adriann_
adriann_  •  22 Mai 2015, 23:01
Postat de bvd_magheru pe 22 Mai 2015, 22:43

Acolo a intervenit politicul prin PSD pentru ca simplu Oltenia e cu rosii de cind se stiu ei dar nici nu se putea negocia nimic cu coate goale ala de mititelu care mai era si orgolios pe deasupra !! Sunt curios ce verdict da TAS-ul in legatura cu argumentele celor de rm vilcea !!

Nu ate ce sentinta sa dea, daca Rm Valcea se prezinta craiolguta e in liga a patra.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  22 Mai 2015, 22:49

Ba nu stiu. Astept . In orice caz primaria Craiovei prin PSD-ista Olgutza a asigurat infrastructura pentru noul club si mai ales a gasit un creditor care insa acum e cercetat de organele din justitie abilitate . Oricum proiectul lor pare unul sanatos si realist . Au reusit mai mult intr-un an decit dinamo in 3 !

Vezi toate comentariile (123)
Comentează