FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO Gest de milioane al unui stelist! A devenit un fel de Becali în țara sa: "Dumnezeule, dacă sunt vreodată nerecunoscător, iartă-mă!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 decembrie 2016 20:20

Sulley Muniru (24 de ani) a plecat mai devreme cu o săptămână în țara sa natală, fiind lăsat liber de Reghecampf din cauza unei accidentări.

Mijlocașul Stelei n-a stat însă degeaba și în pragul sărbătorilor a vizitat un spital din Ghana. Acolo a donat bani și mai multe alimente pentru cei aflați la suferință.

"Allah (Dumnezeule), dacă sunt vreodată nerecunoscător, iartă-mă! Allah să binecuvânteze pe toată lumea", a fost mesajul lui Muniru de pe Instagram însoțit de un clip video.

Acesta nu e primul act de caritate al lui Muniru. Sulley a donat alimente și anul trecut pentru un orfelinat din Kasoa (Ghana).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
hai_d1nam0
hai_d1nam0  •  25 Decembrie 2016, 11:12

Respect

cpt.ahab
cpt.ahab  •  25 Decembrie 2016, 11:09

Islamismul e cea mai noua religie importanta, de aceea, din moment ce a ajuns la o a asemenea anvergura, a avut nevoie de mult mai mult fanatism. ***. Desigur, o sa aud acum comentarii privitoare la inchizitie, adica la epoci in care umanitatea intreaga era intr-o stare de inapoiere spirituala. Actualmente, crestinismul ultra-tolerant este atacat pe toate partile, de ateism si islamism, in principal. Becali face anti-propaganda ortodoxiei( prin felul lui strident de a se comporta), ca si multi ierarhi ortodocsi, dar asta nu inseamna ca Romania nu traieste ortodoxia reala si ca nu-i impanzita de asezaminte caritabile hranite de ortodocsi. Eu insumi am gasit unul, la Cornesti-Girbau, intre Cluj si Zalau, unde obstea de acolo( gratie unui preot extraordinar) a construit un azil pentru batrani, un camin pentru copii si unde in fiece week-end toti pelerinii care ajung acolo sunt asezati la masa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  25 Decembrie 2016, 10:57

Sa speram ca nu se va apuca de schimbat terenuri cu babiucu armatei ghaneze... ar fi păcat sa devină șef și el intr-o celula ghaneză și sa umble cu gulerul cervical

Vezi toate comentariile (19)
Comentează