FOTBAL  »  Superliga  »  ÎNCHISOARE

VIDEO Gigi "flower-power" » Patronul Stelei către judecători, după ce le-a cerut să fie eliberat mai repede: "Vreau să fac dragoste, nu infracţiuni" ;)

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 03 octombrie 2014 18:04

Gigi Becali a fost adus astăzi la Tribunalul din Constanţa, acolo unde instanţa a judecat o contestaţie depusă de patronul Stelei. Becali a cerut scurtarea pedepsei cu şase luni. Curtea a rămas în pronunţare pentru 17 octombrie.

Gigi Becali a oferit un set spumos de replici în faţa instanţei: "Eu cînd ies din închisoare o să fac dragoste, nu infracţiuni", "Nu înţeleg de ce atîta răutate", "Îmi retrag toate plîngerile de la toate instituţiile ca să nu îmi fac ţara de rîs", anunţă româniatv.net. Vezi VIDEO cu GIGI BECALI la Tribunalul Constanţa!

Curtea a rămas în pronunţare pentru 17 octombrie

Curtea de Apel Constanţa a judecat contestaţia lui Gigi Becali la decizia Tribunalului Constanţa care a hotărît să nu micşoreze pedeapsa cu închisoarea, aşa cum solicitase omul de afaceri.

Procurorul DNA a cerut respingerea contestaţiei şi menţinerea actualei sentinţe în cazul lui Gigi Becali. Curtea de Apel Constanţa urmează să se pronunţe în acest dosar pe 17 octombrie. În 20 august, Tribunalul Constanţa a decis ca Gigi Becali, condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare, să rămînă cu aceeaşi pedeapsă, instanţa respingîndu-i solicitarea de a-i fi redus sporul de şase luni.

Magistraţii au respins ca nefondată contestaţia la executare depusă de avocaţii omului de afaceri, încarcerat în prezent în Penitenciarul Poarta Albă, şi l-a obligat pe acesta şi la plata sumei de 200 de lei, reprezentînd cheltuieli judiciare avansate de către stat. Becali a contestat decizia Tribunalului Constanţa, contestaţie care s-a judecat astăzi la Curtea de Apel Constanţa, instanţa rămînînd în pronunţare.

"Vă cer să faceţi dreptate, domnule preşedinte, nu plec mîine din puşcărie şi nu se supără nimeni dacă ies şase luni mai devreme, oricum nu am cum să ies înainte de alegeri şi nici nu mă mai interesează politica", a declarat Becali, conform Mediafax.

Omul de afaceri făcuse cerere pentru a i se scurta pedeapsa din dosarul Valiza. Acesta spera ca magistraţii să-l scutească de şase luni de închisoare în condiţiile în care condamnarea dată în dosarul Valiza nu mai este incriminată de noul Cod Penal.

Patronul Stelei a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare după ce a fost găsit vinovat în dosarul Valiza şi i-au fost confiscaţi şi cei 1,7 milioane de euro.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (56)
rozu
rozu  •  03 Octombrie 2014, 20:15

si cei 1.7 milioane au ajuns la paszkany...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Octombrie 2014, 19:32
Postat de kilimanjaro pe 03 Octombrie 2014, 18:18

Sa faca dragoste ?!!! Pai asta e un pericol public pentru societatea romaneasca. Sa se inmulteasca infractorii ?! Mai tineti-l acolo, poate-i trece sau...devine ”schismatic” :)))))))))))))))))))

..))))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Octombrie 2014, 19:32
Postat de ando89 pe 03 Octombrie 2014, 19:25

maitre, vremurile s-au schimbat... conteaza ce si cum faci pe net, doar vecinul analfabet si viril de la parter profita instinctual de conjunctura:)) deci si jiji, o sa fie dezamagit de dragostea virtuala si cum are un psihic instabil, mi-e sa nu faca vreun gest necugetat!

nu se masturbeaza. a dat scris, la intrarea in stabiliment.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează