FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Glorii vulgare » Florin Prunea și alți fotbaliști de legendă ai lui Dinamo o înjură pe Steaua pe ritm de manele: "Va fi hitul anului!"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 februarie 2018 12:21

Pe una dintre paginile de facebook ale fanilor dinamoviști, OLD - DOGS Dinamo, a fost postat un clip care a devenit viral. Gloriile dinamoviste cântă și o înjură pe Steaua pe ritm de manele.

Foști mari fotbaliști ai lui Dinamo, printre care Florin Prunea și Ionel Augustin, alături de crainicul stadionului Dinamo și de suporteri alb-roșii au participat la o petrecere cu lăutari.

La un moment dat, solistul începe să cânte, acompaniat de formație, un refren vulgar al peluzei dinamoviste. Petrecăreții, inclusiv Prunea și Augustin, se strâng în jurul lăutarului și cântă la unison: "Ale-ale-ale-o, galeria Dinamo își bagă p***-n Steaua și-n toată istoria sa, să-i f**** familia!". 

Fostul portar, care se vedea până de curând candidat la viitoarele alegeri FRF, se abține la primul refren, dar îl fredonează pe al doilea, se filmează cu telefonul în timp ce cântă și pare că aprobă vulgaritățile prin mișcări succesive ale capului (secunda 54 de pe filmare). 

"Trebuie s-o cântăm și cu echipa, va fi hitul anului!", se aude îndemnând pe înregistrare unul dintre cei prezenți la bairam. 

Contactat telefonic de GSP pentru a comenta imaginile, Florin Prunea a refuzat dialogul: "Lăsați-mă cu prostiile astea, am altă treabă".

Florin Prunea a jucat pentru Dinamo în perioadele 1985-1988, 1992-1998 și 2000-2002, în timp ce Ionel Augustin a petrecut nu mai puțin de 11 ani în tricoul alb-roșu în perioada 1974-1985.

Crainicul stadionului Dinamo e lăutar de meserie, fiind nelipsit de la nunți și botezuri. 

După anunțul candidaturii lui Ionuț Lupescu, Prunea a renunțat să-și mai depună candidatura, preferând să rămână în echipa "Generației de Aur" care-l sprijină pe Ionuț Lupescu la alegerile FRF din 18 aprilie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (236)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  23 Februarie 2018, 17:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

169060557063831
Stefan Anghel  •  23 Februarie 2018, 09:06

deci bancu cu *** care spargeau seminte in fata tv-ului si criticau jocu lui dika,nu e ok ?! atunci mai dati meciul cu dinamo-fc arges cand dobrin le-a luat titlul atat de muncit de militieni chiar in groapa lor neamenajata !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

169060557063831
Stefan Anghel  •  23 Februarie 2018, 09:02
Postat de Costache Florian pe 23 Februarie 2018, 08:30

Pt. redactia gsp: vedeti ca tot pe contul de facebook SUPORTERI-DINAMO BUCURESTI este si o filmare cu hentul facut de Texeira la golul s in fcsb - Dinamo. Poate il dati si pe ala!

si daca tot dati hentu pensionarului texeira,dati si hentu lui hanca cu 1 secunda inaintea hentului lu texeira...si dati si ghetele de aur a lu dudu,camataru si mateut sa vada toata lumea ca au pedigree cainii !!! atat se pregatesc cainii de participarea in grupele cempions lig cu coregrafii de zombii,incat atunci cand vor participa cu adevarat,vor vedea ca competitia nu mai exista !

Vezi toate comentariile (236)
Comentează