FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREŞ - GAZ METAN 2-0

VIDEO Gol de SENZAŢIE al lui Ioan Hora în meciul cu Gaz Metan » Buchta n-a avut nici o reacţie

Ioan Hora
Ioan Hora

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 noiembrie 2014 21:07

ASA Tîrgu Mureş a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din acest sezon de Liga 1. Ioan Hora a mărit avantajul echipei sale în minutul 67 cu o execuţie superbă. 

Mijlocaşul gazdelor a catapultat mingea în vinclul porţii lui Miloş Buchta. Acesta a fost al 3-lea gol al lui Hora în acest sezon. ASA Tîrgu Mureş a cîştigat meciul cu Gaz Metan, 2-0.

"Bine că a intrat, îl felicit pe Sepsi pentru pasă. Sper că domnul Isăilă a văzut ce şi-a dorit la Tîrgu Mureş. Îmi doresc mult să ajung şi eu la naţională. Dar trebuie să arăt mai mult pe teren", a spus Hora la LookTV.

VEZI VIDEO GOLUL LUI HORA!


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Noiembrie 2014, 02:30
Postat de danms pe 07 Noiembrie 2014, 20:48

dacă cineva poate să vadă golul ăsta, să-mi spună și mie !

nu se vede aici..)) eu l-am vazut la TV, pe niste reluari.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Noiembrie 2014, 02:30

frumos, dar cred ca patrick a marcat un gol si mai frumos. fara a fi subiectiv, daca analizam cu atentie toata faza, putem sa apreciem ca patrick a marcat un supergol, atipic fotbalului romanesc.

assf
assf  •  07 Noiembrie 2014, 21:34

hora joaca cu coduri ..ca pe vremuri counter-strike :))) vorbind serios. nu stiu cat de mult a vrut sa o dea acolo dar gol de senzatie ..ce sa mai tot atat. plus ca buchta e portar de liga a2a . cel putin sezonul asta e slab pulbere fina. nu degeaba cand a fost imprumutat acum vreo 2 sezoane la galati a fost al3lea portar in lotul galatiului. firesc ar fii ca titular la medias sa fie Plesca.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează