FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREŞ - CFR CLUJ 2-0

VIDEO Gol fabulos marcat de Ousmane N'Doye: ”Aştept să mă convoace Victor Piţurcă” :D

Articol de GSP - Publicat luni, 06 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 06 octombrie 2014 23:18

Ousmane N'Doye, căpitanul celor de la ASA Tg. Mureş, a marcat un gol senzaţional împotriva celor de la CFR Cluj, 2-0.
Mijlocaşul senegalez era pus pe glume la finalul partidei, oferindu-i reporterului Look TV balonul pe care l-a trimis direct în vinclul porţii lui Mario Felgueiras.

Click aici pentru VIDEO!

”Aţi mai văzut gol ca ăsta? Aştept să mă convoace Piţurcă la naţională. Nu mă gîndesc la titlul de golgeter, dar nu cred că o să mai dau un astfel de gol”, a spus Ousmane N'Doye la Look TV.

6 goluri a marcat mijlocaşul de 36 de ani în actualul sezon al Ligii 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (54)
jim._.brown
jim._.brown  •  07 Octombrie 2014, 08:49
Postat de nordik pe 07 Octombrie 2014, 08:21

gara de nord de m(a)t(a) daca ar fi avut putina minte, ar fi lasat t(ig)an(ii) ajunsi la ea cu trenul de persoane, sa o (f)ut(a) asa scapam de tine, dar cred ca re(tar)dul cu caruta ajunsa a avut maruntis si avea mai mult noroc la ea, la cat de infec(ta) e si ce a facut , adica pe tine, cred ca toata familia ta cu tot neuronul tau singurel si crapat ati arata mai bine in mijlocul oceanului, pe post de salata rechinilor!!! :D

De ce nu-ti bagi un cutit in gat sa scapi de necazuri ?

e_scu
e_scu  •  07 Octombrie 2014, 08:41
Postat de djeurofighter pe 07 Octombrie 2014, 08:25

Ce-ai omule? - Steaua este de vina ca nu mai exista echipele de traditie precum FC Arges, Poli Timisoara, Universitatea Craiova, etc.? - Steaua este de vina ca nu se mai investeste la CFR Cluj sau FC Vaslui, care a si disparut? - Steaua este de vina ca echipe precum Rapid sau Dinamo au probleme financiare? - Steaua este de vina ca exista un management pröst la cluburi precum Petrolul sau Astra Giurgiu?

Steaua si Base. Nu neaparat in ordinea asta. Off topic (vad ca aveti destule comentarii postate) : de ce se injura lumea in halul asta pe aici ?

samy_forever
samy_forever  •  07 Octombrie 2014, 08:39
Postat de ziggyman pe 07 Octombrie 2014, 08:32

cine te-a suparat tati ?

Partkany : ))))))

Vezi toate comentariile (54)
Comentează