FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ACS POLI

VIDEO Gol magnific reușit de Ianis Hagi! Portarul n-a mai avut nici o reacție

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 august 2015 21:27

 Ianis Hagi a marcat în minutul 22 al meciului cu ACS Poli Timișoara. Fiul "Regelui" a punctat cu un șut din afara careului, care a fost deviat nefericit de un jucător al oaspeților.

 Puștiul de 16 ani a strîns 13 meciuri în prima divizie, marcînd de două ori, avînd și două pase decisive. Reușita din seara asta e a doua a echipei sale. 

Primul gol a fost înscris de Adnan Aganovici, care a tras superb la colțul lung. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (83)
cbre
cbre  •  24 August 2015, 16:03

Doamne, cat de rai pot fi oamenii! Mai ales oamenii mici, dar mici de tot... Am vazut abia acum golul, intr-adevar, spectaculos! Daca cei rai, mici si cum or mai fi, da, voi - cei care anti-comentati la fiecare articol "Hagi" ati fi jucat macar odata fotbal adevarat, ati fi inteles ca doar sa faci preluarea lui Ianis "pe sut" e foarte greu. Cine o face e intr-adevar un fotbalist talentat, curajos si increzator in el! Bravo Ianis, bravo Gica, bravo Viitorul! Noua mea favorita!

tonimirea
tonimirea  •  22 August 2015, 13:25

Nu a marcat el devierea a fost mult pre evidentasi senumeste autogol.Daca tataleste antrenor si patron ii poate da banderolasa-lfaca cel mai tanar capitandinistoria ligii dar asta sunt titluri de presa. Probaqbil ca presa sportivail va premia la sfarsitul anului pentru asta. Ce-ar fi ca toti patronii dinfotbal sa-si bage fii in terenla inceputul unui meci cu banderola de capitan,la varste fragede pentru a intra in istorie. Gesturile astea ar trebui sanctionate de presa nu omagiate. Iar fiul lui Hagi nu este nici macar un junior talentat.

mvradulescu
mvradulescu  •  22 August 2015, 12:38
Postat de blade_mrn pe 22 August 2015, 01:24

Un pusti de 16 ani marcheaza in liga 1...si in stilul romanesc...toti carcatoasii sar pe el...bv lui...gura hateri batrani ce sunteti

Consider că punctul dumneavoastră de vedere este cel mai apropiat de adevăr! Ianis Hagi este una din speranțele ce nu a atins încă majoratul care are calități incontestabile și reale șanse să ajungă un reper în fotbalul autohton. Nu-i înțeleg pe contestatarii care nu văd în acest tânăr decât "băiatul tatei", încercând să-i minimalizeze calitățile și realizările !

Vezi toate comentariile (83)
Comentează
Close