FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIDEO Ianis Hagi și-a depășit din nou tatăl! "Dubla" cu ASA a intrat în istorie

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2016 19:33

Ianis Hagi a reușit o dublă în meciul cu ASA Târgu Mureș (minutele 20 și 25) și a ajuns la o performanță pe care tatăl său nu o bifase.

VIDEO CU GOLURILE

A reușit două goluri la doar 17 ani, 6 luni și 10 zile, cu nouă luni sub cât avea tatăl său când a reușit asta. Hagi a înscris pentru Farul cu CS Târgoviște, scor 4-1.

Avea pe atunci 18 ani, 3 luni și 14 zile. Se întâmpla pe 19 aprilie 1983. Ianis l-a întrecut pe tatăl său și în ceea ce privește data debutului.

A intrat în Liga 1 la doar 16 ani și o lună, în timp ce Hagi a făcut-o la 17 ani și 7 luni. Primul gol al lui Ianis a venit la 16 ani și 7 luni, cu FC Botoșani.

Pe toate site-urile de livescoruri prima reușită a gazdelor apare ca autogol al lui Buș, însă centralul partidei l-a trecut în raport ca marcator pe Ianis Hagi. 

Celelalte recorduri ale lui Hagi:

- Hagi are 5 triple în Liga 1
- Are un meci cu 5 goluri înscrise
- Are o partidă cu 6 goluri marcate

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
fibra
fibra  •  03 Mai 2016, 09:53

Nici ca gluma nu poate fi titlul pe care l-ati pus. Simtul masurii nu este o cunoscuta pentru voi.Penibilul la ordinea zilei.

ortega
ortega  •  03 Mai 2016, 08:36

Ce mai periați non-valoarea asta ... Dacă nu era fiul lui tac-su , nici la Medgidia nu juca ...

of_cati_incapabili
of_cati_incapabili  •  02 Mai 2016, 22:46

Frate...unde este dubla??? A fost auto-gol ala....vreau sa stiu si eu...cine scrie articolele astea....serios acum....ori e auto-gol ori este dubla....

Vezi toate comentariile (22)
Comentează