FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - ASTRA 0-2

VIDEO Ieşire bădărănească a lui Marius Şumudică la adresa unei jurnaliste Look TV: "Ce vrei, ce tot vrei, eşti pe mînă cu Chirilă?" :O

Marius Sumudica, foto: GSP
Marius Sumudica, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 26 iulie 2014 11:28

Imediat după înfrîngerea suferită de Concordia Chiajna, scor 0-2, cu Astra Giurgiu, Marius Şumudică a fost invitat la microfonul Look TV, acolo unde a avut o ieşire nervoasă jenantă în faţa reporterului ce încerca să îi ia un interviu.

Şumudică a gesticulat nervos atunci cînd jurnalista a început întrebarea cu "Sînteţi la a doua înfrîngere într-o săptămînă [...]" şi a continuat, într-o notă penibilă:

"Lasă-mă că plec, ce ai? Ce vrei, eşti pe mînă cu Chirilă? M-ai luat direct că am pierdut două meciuri într-o săptămînă, dar ce am pierdut? Zici că cine ştie ce am pierdut! Am luat două goluri într-o repriză, şi ce goluri!

Nici dacă te duci la minifotbal nu luam goluri din corner. Asta e, asta e diferenţa de valoare. Lui Maftei i-a spart capul, are arcada spartă şi nu i-a dat nimic. Eu sînt antrenor, eu sînt manager, eu sînt îngrijitor de teren, eu fac de toate".

Reacţia lui Şumudică:

"Îmi cer scuze pentru modul în care m-am manifestat. Dar nu mi se pare normală o astfel de întrebare, care a fost clar tendenţioasă. Ăsta e caracterul meu, coleric. A fost o întrebare care nu îşi avea locul mai ales într-un moment cînd eram nervos. Repet, reacţia mea nu e normală. Îmi cer scuze încă o dată", a spus Marius Şumudică la Look TV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (79)
alexutu7
alexutu7  •  24 Decembrie 2014, 00:57

si sumudica finalizeaza cu celebrul "baga-mi-as p..a"

gabiioan
gabiioan  •  28 Iulie 2014, 00:06
Postat de gabiioan pe 27 Iulie 2014, 13:33

Cum se face ca vineri Astra a jucat cu Alibec din minutul 70, care era suspendat 2 meciuri dupa eliminarea din Cupa cu Steaua (unul in Supercupa, si al doilea vineri, in prima etapa de Campionat, Cupa Ligii nefiind inregistrata printre competitiile eligibile), iar Sanmartean nu a jucat sambata cu Rapidul, pentru ca era suspendat doua etape dupa cartonasul rosu luat in finala Cupei, in acelasi meci in care si Alibec a fost eliminat, si Steaua nu a vrut sa piarda meciul la masa verde? Deci Astra jucand cu Alibec suspendat, ar trebui sa piarda meciul cu Chiajna la masa verde. Nu se sesizeaza nimeni de la Chiajna? Nici macar Sumudica, arat de virulent, de obicei?

In schimb, Brasovul a facut contestatie dupa folosirea lui Pecahna si cere victorie la masa verde. O fi Zotta mai bataios decat Sumudica?

vl1717
vl1717  •  27 Iulie 2014, 23:24

Voi sunteti de vina ca ii luati interviuri lui sumudica chestie mica,nimea in drum!!

Vezi toate comentariile (79)
Comentează