FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Imagini inedite surprinse la antrenamentul FCSB-ului de azi! MM și fiul lui Harlem Gnohere au fost în prim plan :)

Captura Telekom Sport
Captura Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 14:27

FCSB a susținut azi unul dintre ultimele antrenamente înaintea meciului cu CS U Craivoa de luni, ora 20:45, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

Reveniți pe primul loc, steliștilor le-a mai apărut zâmbetul pe buze. Antrenamentul de azi a fost unul într-o atmosferă deosebită.

Unul dintre copiii lui Gnohere a participat la ședința de pregătire de azi și a schimbat mai multe pase cu MM Stoica, directorul sportiv al echipei.

Într-o formă fizică foarte bună, MM a avut grijă ca puștiul lui Harlem Gnohere să nu se plictisească. (VIDEO AICI)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
max9
max9  •  07 Aprilie 2018, 21:39

sau....'inedita' sau 'geniala'

max9
max9  •  07 Aprilie 2018, 21:37

poza cu burtile si copilu mulatru e antologica...

zorah
zorah  •  07 Aprilie 2018, 16:37

Cam astea sunt antrenamentele fcsb-ului. Isi cheama copiii la antrenamente, managerul se antreneaza si el . Ce-i ma cu amatorismul asta? O sa ma duc si eu odata la un antrenament de-al lor sa vad ce fac ei acolo . Am fost la un open training session pe Camp Nou si am ramas uluit. Sunt convins ca pseudo-echipele astea nu fac nici 1% din ce fac marii jucatori. Schemele lui Dica pentru Tanase si Gnohere sunt in felul urmator. Baieti, cum simtiti contact din spate cadeti jos ca-l avem pe Budescu si poate dam gold din lovitura libera. Tanase , simuleaza in careu pana ne da un penalty sau iei un cartonas galben. Mai mare rasul. Si asa se intampla la toate echipele de la noi. Ce mentalitate ciudata au unii jucatori. Alibec asta si-a luat masina si n-a agatat nici o fata. Va dati seama cat de introvertit este? El este un pacalici care a avut noroc sa confirme la Astra intr-un campionat slab dar el nu are cum sa faca fata in meciurile mari pentru ca in perioada in care nu juca el nu se antrena ci se juca dota 24/7.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează