FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Imaginile care nu-l ajută deloc pe Bărboianu » A luat masa cu un stelist după derby

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2015 21:58

Ionuț Negoiță îl acuză pe Ștefan Bărboianu că nu și-ar fi apărat corect șansele în meciul cu Steaua, motiv pentru care a decis să-i rezilieze contractul jucătorului.

Paparazzii de la Spynews l-au surprins pe fostul dinamovist la masă cu George Țucudean, actualul atacant al Stelei, a doua zi după meciul de pe Arena Națională, cîștigat de campioana României, scor 3-1.

Cei doi au fost colegi la Dinamo și au rămas prieteni. Însoțiți de iubitele lor, fotbaliștii au luat masa la o terasă din Herăstrău.

Citește aici reacțiile lui Ionuț Negoiță și Ștefan Bărboianu!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
paparazzi
paparazzi  •  07 Mai 2015, 12:27

Avem dovada ca Tucudean a platit masa!! O sa si mearga la nunta lui Fane in iunie, ce naiba...doar au fost colegi de camera la Dinamo. La nationala, daca se intalnesc, jucatorii dinamovisti sa nu dea mana cu cei stelisti ca vor scrie astia ca sunt "pe felie".

444001919101397
Florean Andrei  •  07 Mai 2015, 11:33

Mă *** ziarist nesemnat, să ne spui tu nouă de ce nu au voie doi prieteni să ia masa împreună, dacă sunt de la echipe diferite !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

booboolina
booboolina  •  07 Mai 2015, 10:58

GSP, va transformati de zi ce trece intr-o fituica de tot rasul.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează