FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CONCORDIA 3-0

VIDEO Îngropați » Concordia a capotat definitiv la Mediaș, scor 0-3. Retrogradarea e iminentă

Curtean a deschis scorul aseară, unul KO pentru ilfovenii lui Alexa
Curtean a deschis scorul aseară, unul KO pentru ilfovenii lui Alexa

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2017 00:00

Chiajna a ratat un penalty acordat eronat ieri la scorul de 0-1, iar pe final de meci Concordia a capotat definitiv la Mediaș.

Un pic mai în interiorul și un pic mai în exteriorul barei. Uneori, astfel de detalii pot decide soarta unui meci, destinul unei retrogradări.

Curtean (31) a bătut penalty-ul în dreapta lui Bălgrădean, care a ghicit colțul, mingea a lovit bara, dar a intrat în poartă.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Chiajna a primit, practic, o lovitură de la 11 metri cadou, doar că Herea (36) a executat în dreapta lui Greab, care n-a simțit ideea adversarului, însă a fost salvat de bară, mingea refuzând să atingă plasa porții.

Bejan, după ce că a fost cum a fost în apărare, și-a mai lăsat și echipa în 10. Dan Alexa și-ar fi vărsat nervii pe orice și pe oricine, însă s-a abținut cumva.

Dar era cotropit de gânduri după meciul care-i aduce pe ilfoveni mai aproape de liga secundă. Trif și Olaru au rezolvat ecuația meciului, spre bucuria lui Cristi Pustai, inspirat la calculele schimbărilor.

"E greu să mă mai gândesc la salvarea de la retrogradare, poate prindem barajul. Mi-e greu să vorbesc. E clar că avem o problemă legată de încredere. Cu Botoșaniul și cu Voluntariul e obligatoriu să învingem"
Dan Alexa, antrenor Concordia

gaz metan chiajna 3 0

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
danut1971
danut1971  •  24 Mai 2017, 12:02

felicitari medias!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează