FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA

VIDEO Intrare criminală » Giedrius Arlauskis a fost călcat pe abdomen de Sergiu Negruţ!

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 10 august 2014 22:51

CFR Cluj a pierdut aproape orice şansă de a mai cîştiga derby-ul cu Steaua în minutul 43, la scorul de 0-1, cînd Sergiu Negruţ a văzut direct cartonaşul roşu.
Atacantul ardelenilor a primit o pasă în adîncime, însă n-a reuşit să ajungă la balon. Portarul Stelei a apucat să îndepărteze pericolul pînă să fie lovit cu talpa în abdomen de jucătorul celor de la CFR Cluj.

Arbitrul Ovidiu Haţegan n-a stat la discuţii şi i-a arătat "roşu" direct lui Negruţ.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
cipinho79
cipinho79  •  11 August 2014, 13:13

calcat pe abdomen????? hahaha pentru cineva care n-a vazut meciul Arlauskis isi bronza abdomenul linistit pe plaja din Mamaia cand apare Negrut care juca volei in apropiere. Urmarind o minge inalta, fara sa vada in stanga si-n dreapta il calca ca un tanc pe bietul Arlauskis fix pe abdomenul proaspat bronzat. din fericire urmele lasata de un rosu aprins nu contrasteaza prea mult cu bronzul roz tipic blonzilor...

tbonee
tbonee  •  11 August 2014, 09:02
Postat de cfrmania2 pe 11 August 2014, 01:47

si fara sa batem steaua in campionat in cupele europene suntem peste steaua , mai ales in UCL unde steaua cauta o victorie din 2005 . Stii tu acolo conteaza in UCL se vede valoarea .

cate primaveri aveti voi in Europa? Steaua are 5 calificari in primaveri europene in ultimii 10 ani, si e clubul romanesc cel mai bine cotat in clasamentul Uefa intercluburi, locul 51, deci voi sunteti peste nimeni amice, sunteti o echipa de mercenari cu buget de la PDL care a luat 3 titluri pe blaturi si a jucat direct in UCL unde a facut 2-3 surprize doar ca acum veti ajunge Unirea 2 in curand, si Unirea a facut 8 puncte in UCL, si sunt desfiintati la 2 metri sub pamant...voi urmati crede-ma, pasckanu e la camile....cred ca anu asta deja va luptati la retrogradare

porapora
porapora  •  11 August 2014, 08:47

tolontane, criminali de prosti sunteti voi cu ziarul vostru de lingai

Vezi toate comentariile (20)
Comentează