FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - ASTRA 0-2

VIDEO Ionel Ganea a răbufnit la finalul meciului cu Astra: "A fost cea mai mare ruşine din acest sezon"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 24 august 2014 22:00

Antrenorul Rapidului, Ionel Ganea, a răbufnit la finalul partidei cu Astra Giurgiu, pierdută de echipa sa, scor 0-2. Tehnicianul giuleştenilor nu crede că Marian Stoica trebuia eliminat după intrarea la Budescu. 

"Dacă reuşeam să înscriem un gol, alta era soarta acestei partide. Sunt încrezător în viitorul echipei mele.

Noi am jucat la victorie, însă nu am fost lăsaţi de arbitru. În această seară s-au făcut multe greşeli. Cea mai mare ruşine din acest sezon.

Stoica nu l-a văzut pe Budescu, a vrut să atace mingea, nu cred că trebuia eliminat. Orice fault pe care îl făceau jucătorii mei, arbitrul acorda cartonaş galben", a spus Ganea la Dolce Sport.


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
varsity
varsity  •  29 August 2014, 23:01

Mare rahat, ne fura arbitrii, sanchi! De parca Rapidul ar fi jucat ceva... Pai nici macar n-am trecut de mijlocul terenului iar Ganea se supara pe arbitrii! :)

fangigi
fangigi  •  26 August 2014, 21:38
Postat de chronic pe 25 August 2014, 07:56

astra a cumparat arbitrajul sezonul asta

Parca ziceati ca CFReul cumpara arbitri! Hotarati-va odata si nu mai behaiti ca o!le bete!

sexilian
sexilian  •  25 August 2014, 10:43

condamnarile in fotbal sa fie facute FARA MILA.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează