FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - U CLUJ

VIDEO Istvan Kovacs n-a văzut un dublu fault asupra lui Szekely! ACS Poli trebuia să primească penalty

Articol de GSP - Publicat luni, 21 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 aprilie 2014 20:05

În minutul 15 al partidei ACS Poli - U Cluj s-a petrecut o fază controversată, în care centralul Istvan Kovacs a interpretat ciudat o ocazie a gazdelor.Scăpat spre poartă, atacantul Szekely a fost faultat clar de Tîrnăcop, care a avut o intrare de karate la marginea careului. Szekely a continuat, dar în cădere, fundaşul clujean l-a agăţat în careu.

Centralul Istvan Kovacs a considerat că cei doi au avut un duel obişnuit, la minge, şi n-a acordat nimic, deşi Tîrnăcop a faultat în două rînduri.

Vezi VIDEO cu faza

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
red-dog69
red-dog69  •  22 Aprilie 2014, 20:52

un ungur neindreptateste alt ungur ajutand echipa ANTIUNGURI!!!Ce ma bucur...

tegean
tegean  •  22 Aprilie 2014, 11:23
Postat de sakamoto pe 22 Aprilie 2014, 00:31

In prima etapa Poli a invins Dinamu, Au avut si 11M pe care l-au ratat. De atunci n-au mai primit nici o lovitura de la 11M! 27 de etape fara nici un penalty sa primeasca o echipa? Se urmareste retrogradarea lui Poli, cu orice pret. Invinge Dinamu, face egal cu Steaua-echipe de duzina de altfel-Poli refuza alinierea in rindul Cooperativei Sandu&Co-pedeapsa se numeste Retrogradare! In liga a 5-a pt datorii si in liga a2-a pt nesupunere. Adversarii sint constienti ca Poli nu primeste penalty in careul lor de 11M, asa ca faulteaza intr-o veselie. Fotbal Mafiot si neperformant. Nu ne vom califica nici la europene cu acest fotbal mafiot! Invingi Dinamu, retrogradezi!

Bine punctat. (o variantă mai slăbuță ar fi că arbitrul Istvan nu este nici acum lămurit care e echipa ungurilor / românilor din Cluj, pt. a ști cum să fluiere intr-un mod plăcut pt. cei de sus).

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 Aprilie 2014, 09:41

Ungurul are orbul gainilor ...sau e corupt ...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează