FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GAZ METAN 3-1

VIDEO Jucătorii Stelei sînt la picioarele lui Lucian Sînmărtean: "E o valoare a României!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 13 septembrie 2014 10:27

Paul Papp, fundaşul Stelei, a vorbit despre succesul cu Gaz Metan, scor 3-1, şi despre execuţia senzaţională a lui Lucian Sînmărtean, care a înscris direct din corner.
"Lucian Sînmărtean are astfel de execuţii. Cu toţii ştim că e o valoare a României. Mă bucur foarte mult că joc alături de un jucător valoros ca el. E unul dintre cei mai buni jucători pe care i-a dat România. Ar merita să fie la naţională", a spus Paul Papp.

...despre primul meci în Ghencea: "Sînt bucuros că am debutat în tricoul Stelei şi mă bucur pentru băieţi că am cîştigat. Am fost primit bine. Cu unii dintre colegi am jucat la tineret sau la naţionala României, n-am avut probleme"

...despre meciul cu Aalborg: "O să fie greu cu porţile închise, pentru că publicul e al 12-lea jucător. E important să debutăm cu dreptul şi să cîştigăm meciul. Ne gîndim doar la partida cu Aalborg"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
bivumu
bivumu  •  14 Septembrie 2014, 07:46
Postat de inexistentus pe 13 Septembrie 2014, 12:40

Cred ca e mai tehnic decat a fost Hagi. Mare pacat ca nu a fost descoperit mai devreme.

A fost descoperit acum vreo 16 ani. Insa, tehnicitatea lui lui nu a fost insotita de curaj. La antrenamente, oriunde a fost, innoda fundasii si era admirat. In meciurile oficiale, din pacate, sarea coarda. Teama de accidentari l-a urmarit toata viata.

mega2005
mega2005  •  13 Septembrie 2014, 21:22

Pacat,...sanmartean a fost "jucaria" lui "tata jean" multi ani de zile,...aduce-ti-va aminte cat de greu a plecat din romania....

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Septembrie 2014, 20:47

da. e o mare speranta a fotbalului autohton.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează