FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - PETROLUL 1-1

VIDEO "Lupii" au furat un punct » Petrolul s-a apărat aproape permanent şi s-a ales cu o remiză graţie slăbiciunii lui CFR

Articol de GSP - Publicat luni, 07 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 aprilie 2014 00:30

Frenezia Petrolului s-a dus, echipa lui Contra a dispărut!

Sigur, jucătorii sînt aceiaşi şi acum, cînd îi antrenează Răzvan Lucescu, doar că mult mai preocupaţi de apărare. Aproape exclusiv de apărare! CFR a dominat prima parte a meciului şi "lupii" au avut noroc la o ratare a lui Ogbu. În faţa porţii goale, africanul a tras ca şi cum s-ar fi găsit la jumătatea terenului, atît de tare!, şi a trimis mingea peste peluză.

Click aici pentru VIDEO!

La prima tentativă a Petrolului, Hoban a şutat la fel de prost şi el, dar dintr-o poziţie un pic mai complicată, lateral dreapta. Clujul a continuat să preseze, Răzvan să-şi ţină echipa grupată în jumătatea ei de teren. Petrolul a renunţat de bunăvoie la atac poziţional, în vreme ce contraatacul nu avea cum să funcţioneze cu un cvartet ofensiv dintre cele mai lente din campionat, Zicu-Albin-Teixeira-Tamuz.

Şi a mai avut noroc o dată, la o execuţie spectaculoasă a lui Rui Pedro. Mingea s-a dus pe lîngă poartă, dar faza a mai adus aminte de Rui Pedro, atacantul care se descurca excelent în Champions League acum doar un an. Teixeira a marcat pentru "lupii galbeni", împotriva cursului. Pedro, Maftei, Cadu, Deac arată astăzi ca nişte falsuri realizate după modelele vechilor fotbalişti adevăraţi. Valoarea de demult se mai vede pentru o fază în alt "fake", Florin Costea. Abia intrat pe teren, olteanul pune latul perfect la o centrare de senzaţie a spaniolului Monroy şi face 1-1. Lucescu suplimentase deja apărarea cu rezervele Manasse şi Romario, aşa că nu mai putea forţa încă un gol. Iar latul lui Costea consumase porţia de fotbal de care mai e capabilă CFR Cluj.

Ofsaid la golul lui Teixeira!
Primul gol al meciului a fost precedat de un ofsaid nesemnalizat de către asistentul Orbuleţ. Teixeira a marcat din pasa lui Mustivar, dar reluările DigiSport au arătat că pasatorul era afară din joc cînd a primit balonul. Şi "centralul" Kovacs a greşit la eliminarea lui Geraldo. Al doilea galben încasat de portughez, din minutul 53, a venit pentru o obstrucţie "regizată" de Deac. Mijlocaşul lui CFR a dat mingea pe lîngă Geraldo, dar nu a urmărit balonul, ci a sprintat în adversar, aflat la un metru distanţă, apoi s-a prăbuşit la pămînt. "Geri" nu făcuse nici un gest să-l împiedice pe Deac.

612061-caseta.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  09 Aprilie 2014, 21:43
Postat de daithi pe 07 Aprilie 2014, 12:51

Si de fapt Geraldo s-a miscat, a facut un pas mic dar semnificant in directia traectoriei lui Deac. Cand ai viteza si asta e destul. Deci nu a fost total nejustificat.

traiectoria lu deac trecea prin burta lui Geraldo.

audi66
audi66  •  08 Aprilie 2014, 02:24

Jucatorii sunt aceiasi? Pe bune? Mai taie Benga, Dore, Hamza, Boudjemaa, si o sa vezi ca ceva iti da cu virgule. Si apoi adauga-l pe rahat impacheta de zicu, si pe accidentatul de mutu! Astia amandoi la un loc nu fac cat Boudjemaa!

arsenall2
arsenall2  •  07 Aprilie 2014, 18:52

Cronicarul asta cred ca a vazut alt meci sau este rau intentionat.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează